Zelim.rs


RNIDSRegistar nacionalnog Internet domena Srbije (RNIDS) obaveštava javnost da je od danas, 01. 06. 2009. godine registracija .rs domena povoljnija za registrante. RNIDS je cene domena smanjio u proseku za 10%. Nove cene domena koje Ovlašćeni registri plaćaju RNIDSu su:

* .rs domen – 1.350 dinara

* co.rs, org.rs i edu.rs – 450 dinara

* in.rs – 250 dinara

Ostatak saopštenja pročitajte u nastavku teksta.

 

RNIDS veruje da će se ovo spuštanje cena odraziti i na konačne cenovnike svih Ovlašćenih registra. RNIDS želi da, snižavajući cene registracije domena, omogući jeftinije, a samim tim i lakše prisustvo većeg broja pravnih i fizičkih lica na Internetu sa nacionalnim predznakom. U želji da promoviše korišćenje nacionalnog domena RNIDS pokreće i kampanju još povoljnijih cena za registraciju in.rs domena. Kampanja, koja se odnosi na in.rs, trajaće tri meseca, počinje 1.juna 2009. godine, a završava se 31. avgusta 2009. U ovom periodu Ovlašćeni registri, koji prihvate da učestvuju u ovoj kampanji, će RNIDSu plaćati 150 dinara po registrovanom in.rs domenu. RNIDS očekuje da će se, povoljnom cenom i dopunskim uslugama Ovlašćenih registara, povećati prisustvo građana Srbije na Internetu kroz izradu ličnih prezentacija i korišćenje e-mail adresa vezanih za lične domene.

Akcija povodom in.rs domena, kao i sve buduće akcije na popularizaciji korišćenja .rs domena će se voditi preko sajta www.zelim.rs. RNIDS vas poziva da pogledate sajt www.zelim.rs i da preko jednog od naših Ovlašćenih registara kupite svoj in.rs domen po promotivnoj ceni.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*