Fantastični Watch_Dogs oduševio sve na E3


Ubisoft je na ovom E3 uspeo da sastavi sve bolju do bolje igre, a sam kraj njihove pres konferencije je bilo predstavljanje totalno nepoznate igre koja nas je na fantastičan način prebacila u alternativnu sadašnjost gde su moćne korporacije i napredni kompjuterski sistemi uspeli da totalno zavladaju svim izvorima digitalnih informacija i uspostave neviđeni vid konrole nad državama i građanima.

Mala grupa boraca na svu sreću kreće u misiju za osvajanje slobode od nevidljivih vladara, a način na koji je ta bitka predstavljena pomera granice današnjeg gaminga.

Naime, kvalitet grafike, količina naprednih efekata, realnost situacija i fludnost animacija definitivno govore da je dvogodišnji rad Ubisoft Montreal tima bio urađen sa ciljem da se igra pojavi na nextgen konzolnim sistemima.

Demo koji je na E3-u prikazan je bio najverovatnije izveden preko PC-a sa Xbox 360 kontrolerom, a ako pogledate snimak koji je prikazan u dnu vesti definitivno ćete se uveriti da dolazak nextgen konzola i novog PC hardvera definitivno imaju šta novo da ponude.

Jedno je sigurno, Watch_Dogs predstavlja jednu od najvećih iznenađenja E3-a koje će dugo ostati u vrhu pažnje fanova. Datum izlaska za sada nije poznat, a podržani sistemi su za sada PC, Playstation 3 i Xbox 360 (očigledno samo će samo PC korisnici moći da iskuse odličnu grafiku koja je ovde prikazana).

Pogledajte i prve Watch_Dogs screenshotove.

Demo koji je predstavljen na E3

Trejler koji je predstavljen na E3

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*