Virtuelni zalogajčići


Besplatne igreSvetski poznati kuvari danas imaju status rock zvezda i zgrću milione dolara. Više nije bitno samo šta je na tanjiru već i ko je to jelo spremio. Besplatne igre za igranje nude šansu svima da klikom miša otkriju kako je to kuvati poput Džejmija Olivera ili Najdžele Loson i da uživaju u virtuelnim zalogajčićima.

Igre kuvanja su tako za čas postale veliki hit, a Internetom kruže različite igrice čija je suština spremiti što ukusniju i što lepše dekorisanu poslasticu. Pri tom igre kuhanja često  uz dobar provod nude i zaista odlične recepte koji se mogu isprobati i u realnom svetu.

Napravi kolač je, na primer, jedna od igrica namenjenih svim ljubiteljima slatkog zalogaja, a sličan doživljaj daju i igrice Napravi čokoladnu ili višnjevu tortu bazirane na pravim receptima za ove poslastice. Naravno igre kuhanja su tu pre svega da zabave, a tipičan primer je Hot dog Bush. Naime u ovoj igrici sada već bivši predsednik Sjedinjenih država je po isteku mandata sebi morao da obezbedi egzistenciju prodajući hot dogove i to u Bronksu. Dok u pozadini svira nezaobilazno “Here comes the chief” proverite da li je Bush bolji hod dog majstor nego što je bio predsednik vodeće svetske sile.

Igre kuhanja su možda više namenjene ženskom delu populacije, ali igre za curice ne svode se samo na ovaj tip igara. Besplatne igre za igranje u kategoriji igre za curice daju mogućnost devojčicama da budu lični stilista Shakire, da doteraju Beyonce ili se oprobaju kao dizajnerke garderobe i aksesoara za holivudske zvezde. Uz igre koje se zasnivaju na modi i ulepšavanju tu je i čitav niz drugih besplatnih igara koje za temu imaju čuvanje dece i kućnih ljubimaca, shoping, organizaciju žurki i venčanja i ostale zarazne avanture uz koje će se ženski svet naročito zabaviti.

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!
  • dida
    dida

    bilo bi mi veoma drago da ucestvujem u ovom sajtu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*