Valve planira smrt Half-Life 2 protagoniste


Gordon FreemanCNN "Game Over" emisija, u razgovoru sa ljudima iz Half-Life 2 tima, najavlju da isti planiraju smrt jednog od glavnih protagonista u sledećoj Half-Life 2 epizodi. Gabe Newell kaže: "Steam nam pruža stalnu konekciju s našim korisnicima, te ih posmatramo dok igraju i napreduju kroz igru. Tako, kroz buduće zakrpe i dodatke, možemo unositi njihove predloge ili ispravke."

Čini se da je Valve dobro pregledao "povratne reakcije" i zaključio kako korisnici žele smrt jednog od glavnih likova. To znači da će u sledećoj epizodi, koja je planirana za početak naredne godine, Valve ići na rizik da se reši jednog od glavnih protagonista. Naravno, još se ne zna kojeg, ali to sigurno neće biti Gordon :). Veovatno je u pitanju Alex, Eli, Barney ili Dr. Kleiner. Ali, pod termin "glavni protagonista" jedino mogu spadati Gordon, Alex i možda Eli.

Gabe Newell objašnjava ovu odluku rečima: "Želimo da igrač brine o likovima iz igre. Ako misle da glavni likovi ne mogu umreti zato što su previše važni, onda je sve ostalo nebitno; Ako je sve nebitno onda ono što radite nema smisla i tada shvatate da niste u Half-Life svetu, nego u običnoj streljani."

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*