Uslovi korišćenja


Korišćenjem resursa sajta http://www.pcigre.com tј. čitanjem tekstova ili samim kliktanjem na neki od linkova ka sekcijama složili ste se sa uslovima predstavljenim na ovoj stranici. Ukoliko se ne slažete sa dole navedenim uslovima, molimo Vas da ne koristite ovu prezentaciju.

1. http://www.pcigre.com je igrački portal koji sadrži autorska dela u obliku vesti iz oblasti igračke, softverske i hardverske industrije, opise i najave igara, softvera i hardvera. Vi kao posetilac sajta imate pravo da ta dela čitate. Možete trećim licima distriburiati iste tekstove uz obavezno navođenje ka izvoru informacije tj. ka sajtu http://www.pcigre.com. Nemate prava za komercionalnu upotrebu autorskih dela bez pisane saglasnosti autora teksta. Autori zadržavaju sva prava i intelektualno vlasništvo nad svojim delima.

2. http://www.pcigre.com  je neprofitan sajt sem banera koji imaju za cilj plaćanje održavanja (hostovanje i slično) sajta i članarina na forumu je besplatna. Autorima se ne isplaćuje novčana ili druga naknada (mogu postojati izuzeci koji su stvar dogovora vlasnika sajta i autora) za objavljivanje njihovih dela, koje je na dobrovoljnoj i samoinicijativnoj osnovi.

3. http://www.pcigre.com ne garantuje posetiocima ništa u vezi sa sajtom ili njegovim sadržajima, koji su ponuđeni "kakvi jesu" i bez izmene (kao izmena se ne računa pravopisno, tehničko, ili bilo koje drugo prilagođavanje teksta uz zadržavanje smisla teksta autora) od strane autora sajta. Autorima ćemo pružiti pomoć u eventualnim procesima koji se mogu pokrenuti pred domaćim i međunarodnim institucijama koji se brinu da se o poštovanju zakona o autorskom pravu/delu.

4. http://www.pcigre.com poseduje forum na kome je administracija sajta ne snosi odgovornost za sadržaje poruka koje su objavili drugi članovi foruma. Svi članovi foruma prihvataju pravilnik foruma koji je jasno istaknut na samom forumu. Administracija sajta zadržava pravo izmena pravilnika foruma uz istaknuto obaveštenje na samom forumu u delu predviđenom za pitanja u vezi sajta i foruma. Administracija sajta zadržava pravo da odbije objavljivanje bilo kog dela sa (uglavnom će obrazloženje biti dostavljeno putem emaila koji je autor dela ostavio kao kontakt ili sa koga je poslao email) ili bez obrazloženja autoru dela.

5. Administracija sajta http://www.pcigre.com će se truditi da sajt bude stalno pristupačan posetiocima, ali dostupnost ne garantujemo s obzirom na vreme potrebno za redovno održavanje, redizajn, moguće probleme sa hosting servisom, backup podataka, i druge moguće nepredviđene okolnosti. Administracija sajta nije odgovorna za eventualnu štetu koje bi mogli da nanesu sadržaji preuzeti sa sajta ili foruma.

6. http://www.pcigre.com ne sadrži i ne podržava bilo kakav ilegalni sadržaj (uključujući piratski softver, pornografiju, ilegalne aktivnosti, neodobreno korišćenje zakonom zabranjenih sadržaja, prevare bilo koje vrste i slično).

7. Sajt http://www.pcigre.com se odriče bilo kakve odgovornosti po pitanju sajtova na koje je moguće pristupiti preko linkova unutar sajta ili indirektno navedenih.

8. Korisnici sajta http://www.pcigre.com (posetioci/članovi/autori i ostali, tj. vi) se pristajanjem na ovaj ugovor o korišćenju odriču mogućnosti tužbe, potražnje, naplate i sličnog protiv sajta u bilo kom slučaju. Administracija sajta će pružiti svaku potrebu pomoć u vidu informacija koje od administratora sajta zatraže nadležni (pravosudni i policijski) organi.

9. Sajt http://www.pcigre.com zadržava pravo na izmenu ovog ugovora u bilo kom trenutku bez najave.

Garancija privatnosti

1. Sajt http://www.pcigre.com će prikupljene podatke koristiti isključivo za interne potrebe i ni pod kojim uslovima neće prodati lične podatke posetioca/članova trećoj strani (uključujući IP ili e-mail adresu, adresu stanovanja i slično), ali će povremeno možda slati obaveštenja (samo i isključivo) o radu sajta putem e-maila ukoliko se član/posetilac sajta dobrovoljno prijavi na mailing listu. Svi podaci dobijeni putem naših stranica, su strogo poverljivi i dostupni isključivo tehničkom osoblju sajta.

2. Prijava na mailing listu zahteva verifikaciju e-mail adrese koja će vam stići putem e-maila sa naše email adrese na email adresu koju ste naveli u prijavi, ukoliko ste od trenutka prijave do stizanja verifikacionog emaila odustali od prijave molimo vas da taj email ignorišete.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!
 • Insta PRO
  Insta PRO

  Your comment is awaiting moderation.

  I think this is a real great blog.Thanks Again. Awesome.

 • AI NSFW generator
  AI NSFW generator

  Your comment is awaiting moderation.

  Wow, great blog post.Much thanks again. Cool.

 • ai hentai character
  ai hentai character

  Your comment is awaiting moderation.

  I really like and appreciate your post. Really Great.

 • nsfw ai chat
  nsfw ai chat

  Your comment is awaiting moderation.

  I truly appreciate this blog article.Really looking forward to read more. Great.

 • nsfw character ai
  nsfw character ai

  Your comment is awaiting moderation.

  Awesome article.Much thanks again. Cool.

 • ai gf
  ai gf

  Your comment is awaiting moderation.

  I think this is a real great blog post.Really looking forward to read more. Cool.

 • ai waifu chat
  ai waifu chat

  Your comment is awaiting moderation.

  Really informative blog.Much thanks again. Fantastic.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*