Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA: Vice City


Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA: Vice City

Grand Theft Auto serijal jedna je od najuspešnijih franšiza video igara svih vremena. Tokom više od deset godina nastavci GTA prodati su u desetinama miliona primeraka širom sveta. Nedavnim izlaskom igre GTA IV na tržište, Rockstar obara sve rekorde. A dok čekamo da ovo čudo modernih igara konačno vidimo na svom PC-ju, ne bi bilo loše da se malo podsetimo starijih delova, koji i dalje drže pažnju. GTA: Vice City je svojevremeno bio pravi bum i na našem tržištu i ako vam Tony, glavni lik iz igre nedostaje, vreme je da se podsetimo VC-ja, sada u novom ruhu!

Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA Vice City 06 Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA Vice City 08 Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA Vice City 09

Mod Ultimate Vice City 2.0 donosi preko 40 novih vozila, nove zgrade, modernije teksture i pregršt drugih poboljšanja. Iako ne prepravlja priču i nije potpuna konverzija, ovaj mod je sasvim dovoljan razlog da obrišete prašinu sa svojih starih Vice City CD-ova i ponovo ih zavrtite u čitaču, jer on svakako ima šta da ponudi. Pošto je prošlo bar nekoliko godina od kad ste poslednji put igrali Vice City, sigurno će vam vratiti lepa sećanja i uspomene i izmamiti po koji osmeh. Autoru teksta svakako jeste!

Dok je GTA: Vice City bio aktuelan, verovatno je najveći nedostatak (ako je uopšte i bilo istih) bio problem sa licencama automobila. Na primer, moćni Infernus je neodoljivo podsećao na Lamborghini Diablo i većini igrača je to zaista smetalo. Ultimate Vice City 2.0 ispravlja ovu manu originala u svakom pogledu! Ne samo da dodaje prava imena automobila, već je svaki prerađen i novim teksturama maksimalno približen uzorima. Sada imamo priliku da vozimo razne modele BMW-a, Ford-a, Nissan-a, Opel-a, ali i super sportske modele poput Ford Shelby Mustang-a GT500 1967, Dodge Viper-a GTS ili Ferrari-ja 550 Barchette. Veliki izbor novih modela sam po sebi nosi i novo igračko iskustvo, koje je ovim modom podignuto na sasvim drugi nivo.

 Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA Vice City 12 Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA Vice City 14 Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA Vice City 15

Prerađena grafika u modu Ultimate Vice City 2.0 je na veoma visokom nivou, pa je prosto neverovatno da je ovaj projekat radila grupa entuzijasta. Teksture, dizajn i sami modeli su veoma profesionalno odrađeni, tako da se sa te strane ne može pronaći ni najmanja zamerka. Nova zgrada dodata u Vice City je njujorški World Trade Center, koji je u stvarnosti porušen prilikom terorističkog napada 11. septembra 2001. godine. Lep detalj, ali ne i naročito koristan. Novine u odnosu na original su, takođe, razni bilbordi, neznatno prerađene teksture NPC-eva i još neki detalji koji celokupnoj atmosferi daju dašak svežine, svakako potreban igri staroj više od pet godina.

Iako je ovaj mod prilično star, zaista zaslužuje da ga isprobate. Ultimate Vice City 2.0 je znatna modifikacija originalne igre i čak ni činjenica da ne donosi nove misije, likove ili muziku ne umanjuje njegovu vrednost. Tokom narednih meseci, dok GTA IV ne zaigraju na PC-ju, za sve ljubitelje Grand Theft Auto serijala, modifikacije ovog tipa su i više nego dobrodošle!

  Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA Vice City 01 Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA Vice City 02 Ultimate Vice City 2.0 mod za GTA Vice City 03

 

Naziv moda: Ultimate Vice City 2.0
Naziv originalne igre za koju je izrađen mod: GTA: Vice City
Žanr moda: pucačina iz trećeg lica
Preuzimanje
Veličina: 160 MB
Diskutujte o opisu i o modifikaciji na forumu
Screenshot-ovi

Minimalna konfiguracija:
CPU: 800 MHz  Intel  / AMD Processor
RAM: 32 MB grafička kartica
VGA: 128 MB RAM    

Preporučena konfiguracija:
CPU: 1 GHz Intel  / AMD Processor
RAM: 64 MB grafička kartica
VGA: 256 MB RAM

Mod zahteva: GTA: Vice City

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*