Ubisoft izbacio nove trejlere


Francuska izdavačka kuća Ubisoft je u okviru svoje manifestacije pod nazivom UbiDays predstavio trejlere za njihove nadolazeće igre. Sama manifestacija, koja se održava u Parizu po prvi put, je na neki način pandan sajmu igara E3 koji je od ove godine drastično promenio formu. Ali, da ne dužimo priču. Prva na listi je Assassin's Creed, šunjalica iz trećeg lica u kojoj preuzimate ulogu ubice. Igra je planirana za ovu godinu za PC, Xbox 360 i PS3.

HD verziju ovog trejlera možete preuzeti ovde (42 MB).

Sledi nastavak megapopularnog Splinter Cell serijala pod nazivom Conviction. Shodno nazivu petog nastavka, Sam Fisher će ovaj put biti prisiljen da beži od vladinih agenata, i priča se da će se cela igra odvijati u svetlosti dana. Ova igra se takođe očekuje do kraja godine, i to u verziji za PC i Xbox 360.

HD verziju ovog trejlera možete preuzeti ovde (45 MB).

Dalje imamo nastavak Tom Clancy sage koji nosi naziv EndWar. Radi se o RTS igri koja se odvija u budućnosti, konkretno tokom III Svetskog rata. Igrači će moći da vode masivne armije u pohode kako kroz singleplayer kampanju, tako i u multiplayer okršaje. Nažalost, ovaj naslov je najavljen samo za konzole.

HD verziju ovog trejlera možete preuzeti ovde (60 MB).

I za kraj, nastavak sjajnog FPS serijala Brothers in Arms pod nazivom Hells Highway. Radnja će ovaj put obuhvatiti operaciju Market-Garden, koja je bila jedna od najvećih vazdušnih desanta tokom II Svetskog Rata. Verujem da nema potrebe da se podseća da se radi o ratnoj pucačini, ali ovaj put sa više realizma, još naprednijom grafikom i zaraznom kampanjom. Datum izlaska se još ne zna, ali će biti u verziji za PC, Xbox 360 i PS3.

HD verziju ovog trejlera možete preuzeti ovde (32 MB).

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*