TrackMania dobija još dve ekspanzije


Posle velikog uspeha koji je Francuski studio Nandeo ostvario sa orginalnom Trackmaniom i njenim nastavkom smeštenim u vizuelno prelepo planinsko-kanjonsko okruženje, prva ekspanzija pod imenom TrackMania 2 Valley se najzad bliži izlasku.

Ako do sada niste imali priliku da igrate igre iz ove franšize (prvi deo TrackManije se može besplatno igrati na Steam-u!), u pitanju je arkadna vožnja u kojoj igrači sami mogu praviti veoma kreativne staze koje nikad ne bi mogle biti vožene u stvarnom životu. Sam princip igranja je da kada uđete na server, imate 5 minuta da postavite što bolje vreme na stazi koja je obično dugačka od 15 do 1 minut.

Iako se pored vas može naći čak i preko 100 protivnika, svi oni su predstavljeni kao duhovi – vi ne možete udariti nikoga, a niko takođe ne može udariti vas. Ovakvo okruženje onemogućava bilo kakvo pojavljivanje sukoba između igrača i pravljenje community-a koji je veoma prijateljski nastrojen ka svima, što je složićete se, retkost u današnjem online gaming svetu.

TrackMania 2 Valley će igračima omogućiti igranje u spektakularnom vizuelnom okruženju (svi snimci iz trejlera su napravljeni od in-game snimaka), a posebna poslastica biće TrackMania 2 Stadium koji će izaći nešto kasnije.

Kad izlazi?

TrackMania 2 Valley izlazi samo na PC-u početkom 2013. godine, a datum izlaska za Stadium još uvek nije poznat.

Trejleri

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*