Total War: Rome 2 izlazi 2013.


Serijal Total War igara koji je započet davne 2000. godine će nastaviti da se razvija i posle prošlogodišnjeg velikog uspeha koji je napravio Total War: Shogun 2.

Najnovija igra iz ove franšize će po drugi put biti fokusirana na veoma zanimljiv period istorije u kome su Rimljani vladali Evropom.

Total War: Rome II sa sobom donosi mnogo unapređenja, od kojih ćemo izdvojiti podršku za mnogo veće mape, kamere sa kojima ćete moći pratiti individualne ratnike, pobošljanu grafiku, kompletnu teritoriju Rimskog carstva (kao i dodatne teritorije koje nisu osvojili) kao i umnogome poboljšan način upravljanja morskim vojnim snagama.

U prvom predstavljanju igre, developeri iz Creative Assembly studija su prikazali fantastično napravljenu opsadu Kartagine u kojoj su morske snage Rima vršile iskrcavanje na obalu i napad na zidine.

Uz tradicionalna poboljšanja sistema diplomatije, religije, špijuniranja i 40% veći budžet, verujemo da će Total War: Rome 2 ostvariti još veći uspeh nego svi prethodni delovi.

Nažalost, svi koji žele da upravljaju rimskim carstvom moraće da sačekaju kraj 2013. godine, ali ako ništa drugo to će im dati dovoljno vremena da unaprede svoju konfiguraciju.

Trejler

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*