Nova glumica za novi Tomb Raider


Posle odlične prezentacije na ovogodišnjem E3 sajmu, Square Enix i Crystal Dynamics su najzad spremni da javnosti počnu da prikazuju sve više informacija o ovom veoma dugo očekivanom projektu koji će prikazati nama dobro poznatu Laru u novom svetlu.

Nova Tomb Raider igra će predstavljati reboot, i šansu developerima da prikažu prvu veliku avanturu mlade i neiskusne Lare Croft koja će posle par meseci na smrtonosnom Japanskom ostrvu prerasti iz studentkinje u ogrizlog avanturistu koji se ne preza od ubijanja i adrenalinskih vratolomija.

Od ovog leta pa sve do sledećeg marta kada će se Tomb Raider pojaviti u prodaji, Crystal Dynamics će snimati epizode u kojima će nam predstavljati ovu igru. U tome će im pomoći dokumentarni tim koji predvodi Geoff Keighley sa poznatog sajta Gametrailers.com i glumac Zachary Levi.

U prvoj epizodi ćemo se upoznati sa novom glumicom Camilla Luddington koja daje glas i stas mladoj Lari, a u narednim mesecima ćemo upoznati i sve ostale delove tima koji rade na igri.

Video prezentacija nove Tomb Raider igre

[button color=”orange” link=”http://pcigre.com/oznaka/tomb-raider/”]Svi tekstovi o Tomb Raider igri[/button]

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*