TaskPatrol Pro


TaskPatrol Pro glavni prozorProgram TaskPatrol Pro u svojoj drugoj verziji je izašao iz domaće softverske kuće Assembly Developers koju čini tim mladih programera. Namenjen je za Microsoft Windows 2K/XP/2K3 operativne sisteme. Za sada je program dostupan u verziji na engleskome jeziku.

Korisnicima program omogućuje da identifikovati i uklone maliciozan softver ( malware, spyware, adware, trojance itd.)  sa vašeg računara.  TaskPatrol mogu da koriste i profesionalci kao i početnici koji se do sada nisu susretali sa ovaktim tipovima programa, jer za svaku eventualnu opasnost daje predlog akcije koju trbate da uradite i da rešite problem sa tim malicioznim softverom koji je program detektovao kao pretnju za računar. Program donosi sa sobom veoma detaljan i opširan help u kome ćete moći da potražite sva neophodne odgovore na Vaša pitanja, ukoliko integrisana podrška u programu ne pomogne tu su opcije Online i email podrške.

Program TaskPatrol Pro u svojoj drugoj verziji je izašao iz domaće softverske kuće Assembly Developers koju čini tim mladih programera. Namenjen je za Microsoft Windows 2K/XP/2K3 operativne sisteme. Za sada je program dostupan u verziji na engleskome jeziku.

Korisnicima program omogućuje da indetifikuju i uklone maliciozan softver ( malware, spyware, adware, trojance itd.)  sa vašeg računara.  TaskPatrol mogu da koriste i profesionalci kao i početnici koji se do sada nisu susretali sa ovaktim tipovima programa, jer za svaku eventualnu opasnost daje predlog akcije koju trbate da uradite i da rešite problem sa tim malicioznim softverom koji je program detektovao kao pretnju za računar. Program donosi sa sobom veoma detaljan i opširan help u kome ćete moći da potražite sva neophodne odgovore na Vaša pitanja, ukoliko integrisana podrška u programu ne pomogne tu su opcije Online i email podrške.

Program TaskPartol postoji i u freeware izdanju i moguće ga je preuzeti sa matičnog sajta kao i Pro verziju za koju Vam je potrebno da kupite licencu. Razlike između obićne Basic verzije i Pro verzije programa su u tome što Pro verzija pored Task Guardian-a donosi mogućnosti pozadinskog monitoringa, brzih informacija o sistemu i startup, Windows i mrežnog čuvara. Za Pro verziju je potrebno da kupite licencu koja košta 29,95$.

Prema prvim testovima se pokazao kao vrlo efikasan, da bi Vam što bolje prikazali mogućnosti ovog programa isti ćemo još testirati. Konačne rezultate testa ćemo objaviti u četvrtom broju našeg PCIgre.com e-magazine, u istom broju u saradnji sa našim prijateljima iz Assembly Developers-a ćemo Vam prirediti neko lepo iznenađenje.

Softver ustupio: Assembly Developers http://www.asmdev.net

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*