Stronghold Legends najava


Stronghold Legends Stronghold Legends Stronghold Legends

Svaki ljubitelj real-time strategija, srednjovekovnih vitezova a pogotovo utvrđenja se na prvi pogled zaljubio u Stronghold. Ovaj dobitni spoj je ubrzo dobio ekspanziju (Stronghold: Crusader) ali i sledeći deo (Stronghold 2). Očigledno je kombinaciji FireFly & Firaxis na umu bilo osvajanje srca ljubitelja utvrđenja, magije i mitova kada su stvarali, pardon, još uvek stvaraju, najnoviji deo Stronghold serijala – Stronghold: Legends.

Stronghold Legends Stronghold Legends Stronghold Legends

Stronghold: Legends građen je na nasleđu prethodnih delova – fantastično izbalansiran gameplay, state of art grafika, ali sa jednom ogromnom izmenom – kombinacija srednjovekovnog života sa epskim legendama tog doba. Iako imaju identičnu funkciju, više nećete graditi utvrđenja, već zamkove poput onih iz dobrih, starih Disney-jevih crtaća uz koje smo odrastali, a gradićete ih u čak 3 različita stila, za razliku od jednog u prethodnim delovima. Postoji 31 vrsta jednica (duplo više nego u Stonghold 2), a moći ćete igrati sa 3 različite rase (umesto jedne, ranije). Broj opreme za opsadu je dupliran, kao i broj zamki, tako da će vam sada na raspolaganju biti: katapult sa vukodlacima, infernal kugle, bacači zašiljenih koplja, bacači harpuna za zmajeve, dispel bombe, čarobni vrtovi…

Razvojni tim sada koristi unapređeni engine iz dvojke, koji garantuje bržu igru, ali i još bolju grafiku. Grafički interfejs je uglađeniji, a autori obećavaju lakše snalažemnje. AI je sada značajno sofisticiraniji. Najavljene su 3 jedinstvene kampanje sa 24 misije, a svaka kampanja je sa drugim upečatljivim herojem:

  • Kralj Artur i njegovi Vitezovi Okruglog Stola (veeery deadly kada ih šaljete u neprijateljske redove)
  • Grof Vlad Drakula
  • Dietrich von Hildebrand od Nemačke

Takođe su najavljeni i Multiplayer mod za 4 igrača, single player mod (za zezanje i razvijanje taktike), a vraćen je i King of the Hill mod iz prvog dela.

Ukoliko je ova najava zagolicala i vaše igračke strasti, moraćete da se strpite i sačekate kraj septembra 2006.

Naziv Igre:
Stronghold Legends
Žanr Igre:
RTS
Razvojni Tim:
FireFly Studios
Izdavač:
2K Games
Datum Izlaska
Kraj septembra 2006

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*