Street Fighter ponovo stiže na TV ekrane


Prvih par puta kada je Street Fighter franšiza pokušala da bude prebačena na TV ekrane, rezultati nisu bili nimalo pozitivni.

Verzija filma iz 1994. godine sa Žan Klod Van Damom u glavnoj ulozi se i danas smatra jednim od najgore napravljenih video game filmova, a verzija iz 2009. sa Kristen Kreuk je dočekana na još veći nož od strane publike i kritike.

Posle ovako katastrofalnih rezultata, ogorčeni fanovi su uvideli da će Street Fighter moći verno da bude prenesen na film samo ako oni sami to učine. Posle mnogo priprema, fanovi su javnosti predstavili njihov veoma uspešan web projekat Street Fighter: Legacy, koji je na najbolji način prikazao Street Fighter franšizu i naterao holivudske čelnike da obrate pažnju na ovaj zanimljivi univerzum.

Posle dosta pregovora, Capcom i produkcijska kompanija Assassin’s Fist Limited su objavili vest da će tim koji je bio zaslužan sa SF: Legacy dobiti budžet i dozvolu da snime mnogo ambiciozniju u dužu web seriju smeštenu u Steet Fighter univerzum.

Serija “Street Fighter: Assassin’s Fist” će se pojaviti u javnosti tokom 2013. godine, a u međuvremenu pogledajte par odličnih fan filmova smeštenih u ovaj zanimljiv univerzum.

Street Fighter – filmovi fanova

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*