Bliži se beta za StarCraft II: Heart of the Swarm


Krajem jula Starcraft II će napuniti dve godine od svoje premijere, što znači da je itekako došlo vreme za izlazak prvog nastavka koji će nastaviti da opisuje rat između tri rase u dalekim predelima svemira.

Kao što sam naziv “Heart of the Swarm” kaže, ova igra će se fokusirati na avanture zle Sare Karrigan koja je na kraju prošle igre doživela neočekivanu transformaciju koja može, ali i nemora značiti da je onda dobila nazad svoju dušu i povratila svoja sećanja.

Šta god da se desi, singleplayer kampanja će nas sigurno dobro zabaviti, ali to nije glavni fokus miliona igrača koji jedva čekaju da zaigraju ovu igru. Oni čekaju multiplayer.

Kao i svaka nova Starcraft igra, “Heart of the Swarm” će sa sobom doneti nekoliko novih jedinica koje će uvesti totalno novi balans i eru e-sports takmičenja koje iz svakog meseca u mesec postaje sve popularnije i popularnije.

U nastavku vesti možete pogledati sve izmene koje su prisutne u trenutnoj beta verziji igre (javno testiranje bi trebalo da počne ovog leta), kao jedan Protoss vs Zerg meč u kome možete videti izmene u balansu na delu.

Nove jedinice u multiplejeru

Bitka: Protoss vs Zerg

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*