Starcraft II ekspanzija izlazi u martu


Posle velikog uspeha koji je Starcraft II Wings of Liberty napravio pre više od dve godine, Blizzard je najzad spreman da objavi planove o izlasku njihove prve SC2 ekspanzije koja će biti fokusirana na rasu Zergova.

Radnja Wings of Liberty-a nas je na fenomenalni način vratila u univerzum u kojem je zvezdani rat između ljudi, naprednih Protosa i beskrajnih hordi Zerg-ova podignut na još veći nivo.

Ogromna singleplayer kampanja koja se fokusirala na poznatog borca za pravdu Jim Raynor-a je kulminirala u bitci koja je večno promenila sudbinu Zerg rase. Naravno, multiplayer sekcija igre će takođe doživeti napredak sa dovoženjem par jedinica kod svake klase. Ovi MP noviteti će sigurno osigurati uspeh igre u e-sports takmičenjima gde će sve nove taktike igranja biti detaljno ispitane tokom sledećih par godina.

Za samo četiri meseca, milioni igrača širom sveta će najzad dobiti mogućnost da vide nastavak priče koja će biti ispričana u preko 20 misija u kojima će Zergovi i Kerrigan biti u centru pažnje.

Delimo ključeve za betu

Početkom decembra posetiocima našeg portala ćemo podeliti desetine ključeva za pristup beta verziji ove igre!

Ovom prilikom se zahvaljujemo firmi ComputerLand koja će nam obezbediti ključeve, a vas pozivamo da nas pratite na Facebook-u, kako biste na vreme bili obavešteni o početku ove akcije.

Kad izlazi?

StarCraft 2: Heart of the Swarm će se pojaviti u prodaji 12. marta sledeće godine po ceni od samo 40€ (ili 20€ više za Collector Ediciju koja će u sebi imati bonus DVD, muziku iz igre, Art Book i mousepad).

Trejler

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!
  • laza
    laza

    oooooooo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*