Star Wars 1313 pruža pogled na budućnost igara


Iako Lucas Arts nije imao previše sreće sa svojim igrama u poslednje vreme, postaje očigledno da će im interno restrukturiranje i fokus na ozbiljnije i mračnije teme doneti mnogo uspeha u narednih nekoliko godina.

Prva igra koja će započeti ovaj talas je fantastični Star Wars 1313 koji igrače stavlja u cipele mladog bounty huntera na planeti Coruscant, koja pod vođstvom Palpatina sve više i više postaje dom korupcije, nasilja i kriminalnih organizacija.

Apsolutno prelepa grafika, animacija, specijalni efekti i okruženje u kome će se naš glavni junak naći bez ikakve sumnje prikazuju da će industrija video igara itekako može napredovati sa dolaskom jačih PC konfiguracija i nextgen konzola.

Ovi kratki isečci iz demoa koji će ovih dana u celosti biti objavljen javnosti definitivno pomera granicu “lepote” igara na koje smo do sada navikli i po prvi put daje igračima mogućnost da stvarno igraju igru koja ima grafiku koja kao da je stvarno izašla iz nekog skupog CGI filma.

Star Wars 1313 i dalje nije zvanično najavljen ni za jedan igrački system, a po glasinama koje se šire internetom ova igra je napravljena u veoma modifikovanom Unreal 3 endžinu koji je doživeo brojne modifikacije sa modulima iz Force Unleashed igara, kao i novitetima koje su doneli programeri iz Lucas Arts-a i ILM studija.

Predlažemo da snimak sa E3 konferencije pogledate u HD kvalitetu.

Popularno na PCigre.com

2 Comments Lupi i ti nešto!
 • dernhelmyu
  dernhelmyu

  Rekao bih da je to nešto dobro…kad izlazi?

  • mm
   Nikola Milosevic

   još uvek nije određen datum izlaska… pisaćemo kada bude 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*