ScreenFun #60: maj 2010.


Globalni fenomen zvani Final Fantasy pao je pod lupu ScreenFuna pa smo majskom broju donosimo detaljan test igre i odgovaramo na pitanje da li 13 nesrećan broj za hit serijal.

Naravno, uz opširan test igre Final Fantasy XIII dolazi i poster. Drugi poster pripao je igri God of War III za koji imamo samo reči hvale. Pored Kratosa, prestižni ScreenFun Award u ovom broju osvojio je i Just Cause 2 koji nas je sve pokorio.

U majskom broju ScreenFunu donosimo interesantan članak o budućnosti video igara u kojem obrađujemo temu kako ćemo se igrati za dve decenije. Pre toga će svakako izaći sledeće igre koje krase rubriku Preview. To su: Medal of Horor, Lara Croft and Guardian of Light, R.U.S.E. i Secret World.

Screenfun 60 maj 2010Protekli mesec je bio plodonosan što se tiče industrije video igara pa su se na testu pored pomentih FFXIII, GoW3 i JC2 našli i Assassin’s Creed II za PC, Supreme Commander 2, Dragon Age: Awakening, Dawn of War 2: Chaos Rising, Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, Metro 2033, Napoleon: Total War, Silent Hunter 5 i Red Steel 2. U novom broju ScreenFuna naći ćete i tekst u kojem smo testirali multiplayer komponente igara Battlefield: Bad Company i CoD: Modern Warfare 2. Ako niste znali kojem carstvu se privoleti, možda ćete posle čitanja ovog teksta znati…

Da poslovica “Bez alata nema zanata” važi i u gejmerskom svetu, uverili smo se i sami pa vam donosimo članak o neizbežnim alatkama za igrače kako bi najbolji način iskoristili pun potencijal vašeg računara.

U sekciji Hardware predstavljamo PlayStation Move kao i zanimljiv Samsungov telefon za one koji vole mnogo da se dopisuju.

ScreenFuna i dalje poklanja najbolje nagrade! Ovog puta poklanjamo vam Nintendo DS Lite konzolu! Pošaljite SMS i može biti vaš! U ovom broju pronaći ćete i drugi deo mega-poster a Alise iz igre Tekken 6.

ScreenFun #60 je u prodaji od 16. aprila na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*