ScreenFun #59: april 2010.


screenfun 59S bušilicom do pobede! Povratak u Rapture, ovaj put u čizmama Bid Daddyja, predstavlja praznik za sve ljubitelje Bioshock igara.

Hit iz 2K Games studia pod nazivom Bioshock 2 oduševio je redakciju ali i doveo u pitanje da li je bolji od prvog dela. Saznajte u ScreenFunu!

Prošao je Oskar, a ni jedan film po igri ga nije dobio. Da li nešto slično možemo očekivati u budućnosti? Proverite kako će izgledati filmovi kao što su Prince of Persia: The Sands of Time, King of Fighters, Mortal Kombat, Tekken i Resident Evil: Afterlife.

Duke Nukem: Forever je igra koja odbija da se preseli u zaborav. Taman kada pomislite da je sve gotovo i da je igra zauvek pokopana pojavi se novi detalj koji je ponovo vrati u život. Pročitajte sve o rezurekciju Duke Nukema u članku Đukine kućne čarolije.

ScreenFun u aprilskom broju donosi ekskluzivan beta multiplayer test igre Starcraft II. Proverite kako će izgledati najžešća RTS multiplayer igra u 2010. i pogledajte ekskluzivne screenshotove!

U preview rubrici ćete naći još i Lego Universe kao i Super Mario Galaxy 2.

ScreenFun broj 59 pored Bioshocka 2 donosi i test sledećih igara: Alice in Wonderland (sa posterom), Aliens vs Predator (sa posterom), Batttlefield: Bad Company 2 (ScreenFun Award), Cursed Mountain, Dante’s Inferno, Heavy Rain (ScreenFun Award), Sonic & Sega All-Stars Racing, STALKER: Call of Pripyat i Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars.

Proverite i  koje su to igre koje su zaludele igrače na Facebooku! Predstavljamo vam Mafia Wars, Farmville, Castle Age, Bejeweled Blitz, Treasure Madness, Cafe World, Brain Buddies…

Novi broj ScreenFun donosi vam raport sa Sajma mobilnih telefona u Barseloni u kojem vam predstavljamo telefone koji će obeležiti ovu godinu. Neko je rekao Samsung Wave?

U aprilskom ScreenFunu možete pročitati kakva je to Nintendo DSi XL konzola i kakve su razlike u odnosu na prošlu verziju i koliko će koštati u Srbiji.

U najnovijem broju ScreenFuna poklanjamo vam Xbox 360 Arcade konzolu! Nova nagrada za novo gamersko iskustvo! U ovom broju pronaći ćete i novi mega-poster a to je Alisa iz igre Tekken 6 a odmah ćete dobiti dva dela za sastavljanje.

ScreenFun #59 je u prodaji od 15. marta na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*