ScreenFun #58: mart 2010.


ScreenfunNapred trekijevci, pokorite MMO svet u najnovijoj igri pod imenom Star Trek Online. Ekskluzivni test!

Trekijevci su konačno dobili svoju igru. Pročitajte sve o STO igri kao i vezama sa Star Trek serijalima.

Povodom 15 godina Warcrafta i 5 godina World of Warcrafta, ScreenFun donosi specijalan rođendanski članak o ovom serijalu i poklanja čak 107 WoW igara!

Novi broj donosi i pregled igara za 2010. godinu i predviđa koji su to hitovi koje ne biste smeli da propustite poput: God of War 3, Alan Wake, Starcraft II, Max Payne 3 i mnogi drugi.

Donosimo i preview za sledeće igre: Brink, Transformers: War for Cybertron, FIFA World Cup 2010 i Kane & Lynch 2: Dog Days.

Pored pomenutog STO testirali smo za vas i: Army of Two, Bayonetta (sa posterom), Dark Void, Darksiders, Mass Effect 2 (ScreenFun Award),  Resident Evil: The Darkside Chronicles (sa posterom), Vancouver 2010 i Venetica. Takođe proverili smo šta ima novog od igara za mobilne telefone. Tu su: Age of Heroes, Lemmings Tribe, Pac Man, NBA Pro Basketball 2010, Space Invaders Evolution, PES 2010 i Ben 10.

Pored izveštaja sa CES sajma, u rubrici Hardware predstavljamo i iPad. Novi gedžet iz kompanije Apple koji će postati nova igračka platforma.

U najnovijem broju ScreenFuna poklanjamo vam pored Sony PlayStation 2 i Nintendo Wii konzolu.  U ovom broju pronaćićete šesti i poslednji deo mega postera Assassin’s Creed II. Od sledećeg broja objavljujemo novi mega poster pa možete glasati za svog favorita na ScreenFun forumu.

ScreenFun #58 je u prodaji od 15. februara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*