ScreenFun #57: januar 2010.


ScreenFun ekskluziva: Proverite kako će izgledati mutliplayer okršaji u najiščekivanijoj RTS igri u 2010. – Command & Conquer 4.

Ekskluzivni screenshotovi iz C&C4 i do sada neobjavljene informacije o igri, možete pronaći u januarskom broju ScreenFuna.

Početak nove godine je tradicionalno rezervisan za sumiranje prethodne, pa smo tako proverili koje su to igre po platformama obeležile 2009.  i proglasili igru godine. Laskava titula ScreenFun igre godine je Batman: Arkham Asylum! Proverite zašto.

ScreenFun #57 donosi pregršt intresantnih članaka u Preview sekciji. Pre svega tu je Dead Rising 2 (sa posterom) koji će se ovog puta pojaviti i za PC i to već ovog aprila. Obavezno pročitajte preview novog cyberpank MMORPG-a Otherland kojeg pokreće Unreal engine 3. Proverite šta donosi Metro 2033, kako će izgledati Split/Second kao i šta možemo da očekujemo od novog RPG-a Drakensang: The River of Time.

screenfun 57Ukoliko volite stripove sigurno će vam se svideti tema “Od stripa do igre” u kojoj proveravamo koliko stripovi utiču na video igre.

U januaskom broju testirali smo sledeće igre: Avatar, Dirt 2 (sa posterom), GTA: Episodes from Liberty City, King Arthur, Planet 51, Rogue Warrior, Serious Sam HD, The Saboteur i domaću igru Ziro. PSP je definitivno u ofanzivi pa smo proverili kakve su igre: MotorStorm: Arctic Edge, Gran Turismo, Soulcalibur: Broken Destiny, Formula 1 2009 i LittleBigPlanet.

Ako želite da dovedete u red ono što Konami nije mogao u njihovoj igri, pronađite uputsvo za modovanje  u članku “PES 2010 modding”.

U januarskom broju ScreenFuna poklanjamo vam pored Sony PlayStation 2 i PSP konzola i igrački kalendar za 2010 kao i Avatar majice.  U ovom broju pronaćićete i petti deo mega postera Assassin’s Creed II.

ScreenFun #57 je u prodaji od 15. januara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!
  • binance US-registrera
    binance US-registrera

    Your comment is awaiting moderation.

    Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*