ScreenFun #54: oktobar 2009.


ScreenFun #54: oktobar 2009.

Back in the Game! Posle dugog niza nastavaka slabog kvaliteta, Need for Speed serijal se konačno vraća u život sa Shift izdanjem! Pročitajte test igre i special o ovom trkačkom serijalu.

Oktobarski ScreenFun donosi preview o Electronic Arts igara koje očekujemo u narednom periodu. Proverite zašto je Brutal Legend tako brutalan, šta možemo da očekujemo u The Saboteuru i da li će Rage biti dobar kao Doom.

ScreenFun #54 pored Need for Speed: Shifta, donosi test sledećih igara: Aion (majica na poklon), Champions Online, Championship Manager 2010 (na poklon), Darkest of Days, FIFA 10, Guitar Hero 5, Halo 3: ODST, Majesty 2, Marvel Ultimate Alliance 2, Order of War, Osmos, Resident Evil 5 PC, Scribblenauts (sa posterom), Tropico 3 i WET (sa posterom).

N-Gage je postao respektibilna platfoma pa smo u oktobarskom broju predstavili najbolje igre koje mogu da se igraju isključivo na Nokijinim telefonima: Reset Generation, Snakes Subsonic, Hooked On: Creatures Of The Deep, Dance Fabulous, Bounce Boing Voyage i Worms World Party.

Ako ste u potrazi za novim mobilnim telefonom, proverili smo za vas koji su to najbolji aparati sa ekranim osetljivim na dodir. Proverite da li je bolji Samsung Omnia II ili Nokia N97. Da li je novi iPhone 3G S stvarno tako dobar i da li je HTC Hero novi heroj ulice.

U oktobarskom broju ScreenFuna poklanjamo vam Sony PlayStation 2 i PSP konzole kao i Need for Speed Shift jaknu. U ovom broju pronaćićete i drugi deo mega postera Assassin’s Creed II. Ovo vam može biti uteha dok budete čekali PC verziju do sledeće godine.

ScreenFun #54 je u prodaji od 15. oktobra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara. Više informacija na  www.screenfun.rs

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*