ScreenFun #53: septembar 2009.


screenfun septembar 2009Izlazak fantastične akcione igre Batman: Arkham Asylum konačno nam je dao povoda da okačimo ludački osmeh Jokera na naslovnu stranu.

Batman: Arkham Asylum je najprijatnije iznenađenje u ovim poznim letnjim danima pa ako ste u potrazi za hitom koji će vas osvojiti na duže staze, Batmanovove i Jokerove avanture su pravi izbor. Pored ScreenFun Awarda, igra je zaslužila da bude počašćena i posterom.

Septembarski ScreenFun donosi vam iscrpan raport sa GamesCom sajma u Kelnu, tako da vam prenosnimo najvažnije informacije za igre kao što su Dragon Age: Origins (sa posterom), Fable III, Avatar, Heavy Rain, Mass Effect 2, Diablo III, Starcraft II…

MMO ofanziva je protunjala GamesComom pa vam u ScreenFunu #53 donosimo i detalje za igre Aion, Guild Wars II, Star Wars: The Old Republic i Star Trek Online.

Milionska WoW zajednica još jednom je zanemela pod najavom nove ekspanzije, pa je zato i mi predstavljamo u ovom broju. Proverite šta sve donosi nova ekspanzija pod imenom: World of Warcraft: Cataclysm.

Na GamesComu smo imali priluku da po prvi put zaigramo Command & Conquer 4 pa vam u novom ScreenFunu prenosimo utisce o ovoj strategiji na čak četiri strane.

Od testova u ovom broju, pored Batmana, našli su se i Blood Bowl, Fallout 3: Mothership Zeta, East India Trade, Mini Ninjas,  Raven Squad, Section 8, The Path, Theatre of War 2, Wii Sports Resort i Wolfenstein.

Ako ste pasionirani Grand Theft Auto IV igrač , obavezno pročitajte članak o modingu ove igre. Saznajte kako da ubacite nova kola, sneg u igru ili čak mobilne telefone kojim će se Niko koristiti. Kako unaprediti grafiku i kako ubaciti Matrix Bullet Time mod u GTAIV? Samo u ScreenFunu!

ScreenFun #53 detaljno predstavlja novi PS3 Slim. Saznajte u čemu se razlikuje Slim od “debeljka”, šta donosi njegov najnonoviji Firmware, koliko zaista košta i da li je konačno došlo vreme da postanete vlasnik “trojke”.

U septembarskom broju ScreenFuna poklanjamo vam Sony PlayStation 2 i PSP konzole, kao i PS3 verziju igre X-Men Origins: Wolverine. Od ovog broja na zahtev mnogobrojnih članova sa ScreenFun forumu počinjemo da objavljumo mega poster Assassin’s Creed II. Sastavite Ezio Auditore di Firenze lika iz šest delova!

ScreenFun #53 je u prodaji od 15. septembra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*