ScreenFun #52: avgust 2009.


Screenfun 52Da li ste spremni za novu fudbalsku sezonu? EA Sports i Konami svakako jesu! Proverite šta nam donose dve najpopularnije fudbalske simulacije za ovu godinu: FIFA 10 vs PES 2010.

Pored iscrpne najave ova dva fudbala na šest strana, avgustovski broj donosi i detaljni preview igre Battlefield: Bad Company 2 koja nam stiže sledeće godine. U ovom broju našlo se mesta za najavu još jedne hit igre, a u pitanju je Alan Wake. Saznajte šta nas čeka u novoj akcionoj avanturi iz Microsoft studija.

Lansiranje PC verzije četvrtog dela uličnog borca bio je pravi povod da pored testa, objavimo i članak o istoriji Street Fighter serijala. Saznajte sve o neuništivoj legendi i saznajte da li je Street Fighter IV za PC bolji od konzolnih verzija.

Zbog oživljene prakse da se u video igrama pojavljuju poznati glumci, u avgustovskom broju ScreenFuna donosimo i Special pod imenom Direktno iz Hollywooda. Pročitajte kako je Mark Hamill probio led u Wing Commanderu III i kako je Activision prošao sa Bruce Willisom.

ScreenFun #52 donosi testove sledećih igara: Anno 1404: Dawn of DiscoveryARMA II, Bionic Commando za PC, Fight Night Round 4, G-Force, Guitar Hero World Tour za PC, Harry Potter and the Half-Blood Prince (sa posterom), Memento Mori, Spore Galactic Adventures, Street Fighter IV za PC, Summer Athletics 2009, The Secret of Monkey Island: Special Edition (sa posterom), Trine i Watchman The End is Nigh Part 2.

Nintendo DSi je konačno stigao na naše tržište pa se ponovo osvrćemo na ovu ručnu konzolu, sagledavajući njene prednosti i mane kao i 20 godinu dugu istoriju.

U avgustvoskom broju ScreenFuna poklanjamo vam Sony PlayStation 2 i  PSP konzole, kao i PC verziju igre X-Men Origins: Wolverine. U ovom broju ćete naći i četvrti odnosno poslednji deo mega-postera Pip-Boya iz igre Fallout 3.

ScreenFun #52 je u prodaji od 15. avgusta na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*