ScreenFun #51 jul 2009.


ScreenFun #51 jul 2009.Ima li žešćeg momka od Alexa Mercera za pojavljivanje na naslovnoj strani novog ScreenFuna u ove vrele letnje dane? Nema! Čitajte iscrpan test igre Prototype i ukrasite zid Alexovim posterom!

Da li ste spremni za popavu novih igara? U novom broju ScreenFuna donosimo detaljan raport sa ovogodišnjeg E3 sajma na kojem smo imali prilike da vidimo mnogo novih naslova koji će vas sigurno oduševiti. Pored prvog pogleda na igre kao što su: FIFA10, Left4Dead 2, Final Fantasy XIV, MGS: Rising i sličnih E3 novotarija, napravili smo detaljan preview igre Modern Warfare 2 i Assassin’s Creed 2.

Za sve one koje je pogodila smrt kralja popa, donosimo članak o Michaelu Jacksonu u kojem se osvrćemo na njegovu briljantanu muzičku karijeru ali i na video igre u kojima smo mogli da ga vodimo. Proverite zašto je Moonwalk bio tako dobar i za koje igre je Micheal čak pisao i muziku.

Julski broj ScreenFuna donosi test brojnih igara od kojih bi svakako pored Prototype izdvojili i Call of Juarez: Bound in Blood, Ghostbusters i Virtua Tennis 2009. U ovom broju ćete naći test još jedne simulacije tenisa koja se zove Grand Slam Tennis a izašla je samo za Wii. Od ostalih igara tu su i: EA Sports Active, America’s Army 3, Fallout 3: Point Lookout, Fuel, Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, Overlord II, Red Faction: Guerilla, SBK O9, Transformers: Revenge of the Fallen i Up.

Ako vas interesuje kako izgleda novi iPhone i koje nam igre stiže za njega, proverite sekciju Hardware u kojoj ćete naći i informacije o novom vodootpornom Canonovom fotoaparatu ali i o Gigabyteovoj GeForce 9600GT kartici koja je šampion u tišini.

U julskom broju ScreenFuna poklanjamo vam PlayStation 2 i  Sony PSP konzole, a kao poseban specijalitet, tu su i pokloni za ljubitelje najpopularnije igre na svetu: poklanjamo World of Warcraft majice, kape i podloge za miša.  U ovom broju ćete naći i treći deo mega-postera Pip-Boya iz igre Fallout 3 a pored Prototype postera tu je i poster iz igre Splinter Cell: Conviction.

ScreenFun #51 je u prodaji od 15. juna na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*