ScreenFun #50 jun 2009.


sf50Nastavak spektakularne svemirske opere Mass Effect 2 i komandant Shepard krase naslovnu stranu pedesetog broja magazina ScreenFun.

Saznajte detalje o novoj svemirskoj sagi u ekskluzivnom intervjuu koji je za ScreenFun dao Casey Hudson, glavni producent i direktor na projektu Mass Effect 2. Pogledajte ekskluzivne screenshotove i saznajte detalje o ovom RPG-u.

Junski broj ScreenFuna donosi i preview dugoočekivane gangsterske igre Mafia II a bacili smo pogled i na projekat Risen kojeg podpisuju kreatori čuvenog Gothic serijala. Ako vas interesuje kako Rockstar zamišlja vestern u GTA fazonu, proverite preview igre Red Dead Redemption.

ScreenFun #50 donosi i specijalni članak o najvećim promašajima u igračkoj industriji. Saznajte koji su to sve naslovi doživeli igrački fijasko i zbog čega nisu uspeli na tržištu.

Novi broj magazina ScreenFun donosi i test trenutno jedne od najtraženijih igara: Sims 3. Pročitajte iscrpan test i osvojite jedan od tri primeraka ove igre. U ScreenFunu ćete naći testove i ovih igara: Battlestation: Pacific, Bionic Commando, Damnation, Fallout 3: Broken Steel, inFamous, Plants vs. Zombies, Terminator: Salvation, World of Battles i X-Men Origins: Wolverine.

Sony je sve iznenadio sa novom verzijom PlayStation Portable konzole a u novom broju ScreenFuna možete saznati prve detalje o PSP Go ručnoj konzoli koja treba da se pojavi na jesen.

U junskom broju ScreenFuna poklanjamo vam PlayStation 2 i  Sony PSP konzole, kao i gitaru za Guitar Hero: World Tour igru. U ovom broju ćete naći i drugi deo mega-postera Pip-Boya iz igre Fallout 3 a tu su i posteri za igre Bionic Commando i inFamous.

Bravo ScreenFun #50 je u prodaji od 10. juna na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od 80 dinara. Više detalja na www.screenfun.rs

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*