PS3 $600 Skupo!


Play Station 3U poslednjem javnom udarcu protiv Sony-jeve konzole nove generacije (PS3), urednik zvaničnog američkog PlayStation magazina, Dana Jongewaard je saopštila da neće kupiti PS3 prvog dana njegovog izlaska, zahvaljujući njegovoj ceni od 600$!

"600$ bi možda i vredelo kada bi izlazak konzole pratili nekoliko velikih hitova koji se mogu nazvati PS3 ekskluzive. Ali u prvoj godini će biti veoma malo naslova koji su prava PS3 ekskluziva, GTA4 i Assassins bice dostupne i vlasnicima xbox360 u istom trenutku kada i za PS3. A najveći hitovi, kao što su FFXIII i MGS4 neće izaći u skorijoj budućnosti nakon pojavljivanja konzole."

U daljem govoru Dana Jongewaard pominje i BluRay uređaj koji će, kao što znamo, biti od prvog dana u Sony-jevoj novu konzolu, neće ni trebati korisnicima, pogotovu zbog toga što većina neće biti u mogućnosti da priušti sebi televizor visoke rezolucije (HDTV) jos neko vreme. Kao i svi (mi), i ona se iskreno nada da će cena nove Sony-jeve konzole pasti ubrzo nakon izlaska i da će je moći sebi priuštiti. Ovim ni urednik zvaničnog PS3 magazina ne opravdava visoku cenu konzole, i tako će, kao što ona kaze, preći na "tamnu stranu" zajednice, koja nikako ne opravdava cenu.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*