Poslednji Mass Effect 3 trejler


Mass Effect 3Ostalo je još jako malo vremena do pojavljivanja Mass Effect 3 u prodaji, što znači da je marketinška kampanja Electronic Arts-a i Bioware-a dostigla svoj vrhunac. Kao nijedna igra u prethodnih nekoliko godina, naučno fantastični blokbaster ME3 je imao nezapamćeno prisustvo na Internetu i u ostalim medijima. Trejleri, bonus paketi, viralne kampanje, i reklame na sve strane su nas konstatno podsećali da je vreme za konačni obračun stiglo. Drevna rasa vanzemaljaca se obrušila na našu galaksiju, a komandant Šepard će po treći put morati da proputuje celu galaksiju u veoma akciono orijentisanoj potrazi za saveznicima.
Mass Effect 3 će se pojaviti u prodaji 6. marta u Americi i 9. marta u Evropi za PC, PS3 i Xbox 360. Finalni trejler koji odlično opisuje atmosferu igre pogledajte u nastavku članka.

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!
  • Natalya
    Natalya

    Blog je super , nadam se da nema nikakvih prebmola sto ove najave kopiram i na mom forumu naravno stavljamo pri dnu topica odakle smo preuzili clanak ! Nadam se saradnji nasih sajtova . Nas sajt trenutni broji preko 3100 registrovanih koristina

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*