PC Igre na listi među pedeset najboljih domaćih sajtova


PC Press Top 50Urednici domaćeg računarskog časopisa PC Press su deseti, jubilarni put odabrali pedeset najbojih domaćih sajtova. Sajt PC Igre se našao na njihovoj listi u kategoriji Računari, a evo i šta su urednici PC Press-a napisali o našem sajtu:

Ako vas interesuje malo manje ozbiljan softver, ovaj sajt je mesto koje morate posetiti. Lokacija privlačnog izgleda sadrži puno igračkih sadržaja. Vesti se redovno ažuriraju i mogu se pratiti preko RSS feed-a, redovno se pojavljuju opisi najnovijih igara, a dostupna je i obimna baza šifara za varanje, kao i uputstava za prelazak težih igara koja, na žalost, nisu prevedena na srpski. Tokom prošle godine autori su pokrenuli i PDF izdanje koje je u novembru dostiglo preko 50 strana. Tu je i obavezan forum koji okuplja skoro 2000 ljubitelja igara.

Ovo je svakako dodatna motivacija za redakciju sajta PC Igre. Trudićemo se da budemo bolji u 2007. nego što smo bili u prethodnoj godini. Vi, naši dragi čitaoci, ostanite uz naš sajt, uključite se u diskusije na našem forumu, a mi ćemo vaše ukazano poverenje, trudom i radom, svakako uzvratiti.

Kompletnu listu pedeset najboljih domaćih sajtova, možete naći na ovoj adresi.

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!
  • dom
    dom

    no coment 😛

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*