Novi DayZ izlazi u decembru


Posle neverovatnog uspeha koji je Arma II mod DayZ uspeo da napravi u igračkoj industriji, tim developera iz Bohemie Interactive vredno radi na pravljenju nove verzije igre koja neće zahtevati od korisnika da imaju instaliranu Arma II igru i da se pate sa komplikovanim procesom instaliranja.

Ovaj novi mod će svoju beta fazu dobiti u decembru, kada će igrači moći da preuzmu ranu beta verziju igre koja će biti lagano unapređivana tokom narednih meseci. Finalna verzija će omogućiti lagan pristup igranju, jeftinu cenu(svega par evra po najavama developera), a nesvakidašnje realno i brutalno multiplayer okruženje će biti unapređeno boljim online kodom i opcijama igranja.

DayZ i njegov revolucionarni prikaz zombi apokalipse je već sada uspeo da promeni način na koji gledamo na MMO igre, a verujemo da će u narednim godinama nastavci i slični projekti dovesti još više inovacija. Ako niste do sada igrali DayZ, tnajte da igrači počinju MMO avanturu na ogromnom ostrvu u kome imaju totalnu slobodu u načinu na koji će preživeti zombi apokalipsu, što naravno donosi na površinu najmračnije i najsvetlije osobine ljudskog roda – međusobno ratovanje, velika dobra dela, sebičnost, nevericu, prijateljstvo i naravno, želju za životom koja nas sve tera da radimo stvari koje nikada u normalnom životu ne bismo iskusili. Nema questova, nema “endgame-a”, nema radnji sa opremom i naoružanjem i nema načina da spasete lika koji jednom pogine. Jedini cilj vam je da preživite na koji god način možete.

DayZ spakovan kao mod za ArmaII igru možete preuzeti ovde, a redakcija sajta PC Igre će vas obavestiti kada standalone verzije izađe u javnost.

Trejler

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*