Ni No Kuni 2 : Revenant Kingdom


Nova role-play video igra

ni-no-kuni-2

O igri

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom je nova role-play video igra koju je napravio Level-5 i objavio Bandai Namco Entertainment. Ova video igra je nastavak na Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, i biće dostupna za Microsoft Windows i PlayStation 23.04.2018.

Tokom igre upravljate likom Evan Pettiwhisker Tildrum, mladog kralja koji se usudio d izađe iz svog dvorca i osvoji svoje davno izguljeno kraljevstvo. Dok upravljate Evanom slobodnom voljom, ostli manje bitni likovi mogu biti kontrolisani tokom bitke protiv neprijtelja. Tokom njihovih bitki, igraci koriste magične sposobnosti i elementska stvorenja poznata kao “Higgledies”, koje koriste za korišćenje magija.

Gameplay

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom je role-play igra iz trećeg lica. Igrači ispunjavaju zadatke ispunjene scenariom sa
određenim značajem za dalji gameplay. Van misija možete slobodno kontrolisati vašeg lika, možete istraživati gradove, sela, tamnice, i ostala opasna područja širom mape. Nakon odlaska sa određene lokacije ulazite u svetsku mapu koju koristite za orijentisanje.

Kada se približite neprijatelju ulazite u režim bitke. Bitke se odvijaju na otvorenom bojnom polju što vam omogućava da slobodno upravljate vašim karakterom. Tokom bitke upravljate jednim ljudskim savezniko dok su ostali pod automatskom komandom. Za borbu se koriste napadi oružjem, magične sposobnosti i “Higgledies”. Higgledies se koriste i za brže putovanje i istraživanje tamnica.

U Revenant Kingdom, možete graditi kraljevstvo i upravljati njime kao pravi kralj i možete se usredsrediti na poslove gradjana vašeg kraljevsta.

VIDEO


Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!
  • STC marketing
    STC marketing

    Your comment is awaiting moderation.

    “Fantastic!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*