MXGP PRO recenzija


Još jedna fantastična igra od Milestone-a

mxgp pro4

MXGP Pro je izuzetno teška igra i ako niste spremni da gubite ova igra nije za vas.
Ova igra je dostupna za PC, PS4 i Xbox One od 29.06.2018. i napravljena je tako da igrači osete potpuno iskustvo vožnje motora tokom trke.

Gameplay

mxgp pro2

MXGP Pro je najsličniji Dark Souls igrama ali u žanru Moto GP serijala, pa i pored gomile uputstva koja će vas voditi kroz raznovrsne situacije ni to neće biti dovoljno da vas pripremi za izazov koji MXGP Pro pruža.

mxgp pro1

U početku igra će vam ponuditi opciju najtežeg i polu profesionalnog moda koji će ublažiti zakone fizike a i protivnike. Dodate li gas sekundu ranije – gubite, uđite u krivinu prerano ili brže nego što bi trebalo – gubite, zaletite se na prepreku malo većom brzinom – gubite, zakačite protivnika bilo kojim delom motora – gubite itd.
Naravno sve ovo se može vežbanjem dovesti do savršenstva, ali put do toga će biti izuzetno dugačak.

mxgp pro3

Igra takođe pruža Rewind opciju, koju u polu profesionalnom modu možete koristiti neograničeno, ali ako u startu odaberete Extreme Career mod nećete ni dobiti Rewind opciju, a same trke će dobiti dodatni nivo realnosti kad shvatite da vam ovaj mod dočarava realnu simulaciju pravih trka.

Osim Career moda, gde se takmičite sa drugim MXGP i MX2 vozačima, MXGP Pro vam nudi i tzv. Open Playground mod gde možete vežbati veštine na stazi dužine 1km. Vizuelno, igra izgleda gotovo kao stvarnost kada gladate stazu zahvaljujući Unreal Engine-u. Zemljane površine, prašina koja se podiže potpuna su suprotnost stazama na kojima nalazite bare od kiše. Staze će reagovati drugačije u zavisnosti od motora koji odaberete. Čak i ako sve vreme gubite, osmeh na lice jer imate predivan pogled na igru.

Ocena

Zbog prekompleksnih kontrola i teškog gameplay-a igra dobija 8 od 10.

Trailer


Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*