Finalni trejler za Medal of Honor: Warfighter


Franšiza koja je svoj život započela sa ogromnim hitom na vremešnoj Playstation 1 konzoli je spremna da ove jeseni namuči i najbolje PC konfiguracije koje možete sklopiti. Ako u to ne verujete, pogledajte najnoviji trejler koji najavljuje izlazak igre!

Kao i prošlogodišnji Electronic Arts-ov megahit Battlefield 3, Medal of Honor: Warfighter koristi veoma napredni engine Frostbite 2 koji je specijalno napravljen da može da izvuče maksimium iz najjačih PC konfiguracija, istovremeno podržavajući skaliranje grafike da bi se igra pustila i na kućnim konzolama. Naravno, PC verzija je ona koju svaki igrač želi da isproba, bilo da je on okoreli PC igrač ili dugogodišnji pretplatnik konzolnog sistema “igranja sa kauča” ispred velikog HDTV-a. Jednostavno, niko ne može opovrgnuti da konzolne verzije igara veoma zaostaju za modernim (pa čak i veoma jeftinim) PC konfiguracijama.

Kad izlazi?

Medal of Honor: Warfighter će se pojaviti u prodaji 26. oktobra 2013. godine u Evropi na PC, Playstation 3 i Xbox 360 konzolama.

Trejleri

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!
  • 最佳binance推薦碼
    最佳binance推薦碼

    Your comment is awaiting moderation.

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*