Potvrđen Modern Warfare 4


Iako je malo ko verovao da će Activision odustati od igara iz Call of Duty franšize, završetak trećeg dela Modern Warfare-a je stavio tačku na trilogiju započetu fenomenalnim hitom Call of Duty 4. Sada, nekoliko dana pre nego što će se Black Ops 2 pojaviti u prodaji, već dolaze prve naznake da franšiza Modern Warfare neće biti ostavljena na miru.

Naime, glumac Bill Murray koji je davao glas liku Kapetana Price-a u prve tri Modern Warfare igre je objavio vest da je ovih dana bio u prostorijama Activision-a radi razgovora o njegovom povratku u novoj COD igri. U intervjuu sa sajtom “This is Xbox” Murray je specifično spomenuo da će taj projekat biti Modern Warfare 4, sa dodatnom potvrdom da će se radnja igre nastaviti posle završetka trećeg dela (igra neće biti prequel).

Naravno, Activision je reagovao istog trenutka i svetske medije pokušao da ubedi da su sve vesti o budućim Call of Duty igrama samo nagađanja i glasine, i da oni ništa nemaju zvanično da potvrde o tome.
Naravno, to je samo izgovor zbog njihovih budućih marketinških planova, i sigurno možemo očekivati najavu Modern Warfare 4 igre pre početka sledećeg E3 sajma koji će biti održan od 11. do 13. juna 2013. godine.

Popularno na PCigre.com

3 Comments Lupi i ti nešto!
 • srki
  srki

  ja sam preso 4 ili 5 misiju volimn da igram cod mw 2 i 3 video sam na iternetu da ima cod mw 4 sifre najbojle su ti 3 i 4 modern warfel

 • MWW
  MWW

  hoceli biti ovaj novi cod mw4 za ps3??

 • laza
  laza

  Imao sam CoD mw 3 nadam se da ću preći i ovaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*