Mikro Septembar 2009 u prodaji


Mikro Septembar 09Novi Mikro je u prodaji, a u ovom broju Tema je kako da izvučete najbolje iz Windowsa 7. Čitali ste svašta lepo ali ne biste da rizikujete sa novim softverom – pokazaćemo vam kako da najbolje funkcije i mogućnosti Windowsa 7 dobijete i na svom računaru pod Windowsom XP ili Vistom.

Za septembar smo testirali monitore sa domaćeg tržišta, MSI-ov računar Wind Top AE1900, Samsungov projektor SP-L300WX, Olympusov fotoaparat Pen E-P1, Gigabytovu matičnu ploču MA770T, nove prenosive računare iz Asusa,Della i Lenova, ali to nije sve. Tu su Razerov bežični miš, Samsungov mobilni telefon Galaxy sa Androidom, kao i još po nešto. 

Uovom broju u Multimediji čitajte kako da Digitalizujete analogne medije, kao i prikaz novog modela digitalnog kamakordera Filip Ultra HD, brzi Pioneerov Blu-ray snimač, ali i osvrt na manifestaciju Electronic Entertainment Expo.

U Novostima Googlov operativni sistem Chrome, Windows 7 – pregled događaja na koje bi trebalo obratiti pažnju, Pregled Office 2010 i inovacije na Mreži, prikaz knjige Mozak na čipu, Stanka Stojiljkovića, Intervju sa Vladanomm Živanovićem, generalnim dirketorom Microsofta u Srbiji, Predstavljanje sajma IFA 2009, Novo Eunetovo rešenje Security Center za zaštitu korisnika računara i osvrt na održani skupa CAME 6.

U Novim proizvodima: Uporedni pregled paketa za zaštitu računara, Praktična mobilna pristupna tačka Novatel MFI, Adobeove alatke za dokumenta i prezentacije, najnovija verzija programa PhotoStudio 6 koja omogućava efikasnu obradu fotografija, Canonov PowerShot SX200IS, ali i još po nešto.

MALI SAVETI pomažu da osvežite hardver, Naučite da koristite pretraživač Wolfram Alpha, Ulepšate fotografije pomoću slojeva za podešavanje, povećate slobodan prostor na disku Internet računara, čuvate rezervnu kopiju podataka za malo novca, kao i odgovori na pitanja.

Vodič kroz Web donosi niz zanimljivih lokacija; u IT razglednici nove i interesantne slike i priče iz Sveta. Tu su i sve ostale rubrike na koje ste navikli i koje su i u ovom broju donele puno zanimljivosti.

Na kraju Mikro DVD vam donosi šerver i freever verzije raznoraznih programa; Igrice; Standardne programe kao i dopune za antivirus pakete i poboljšanja za Windows okruženja.

Budite spremni za budućnost Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*