Mikro – septembar 2008


MikroSEPTEMBARSKI broj Mikra je u prodaji.

Odgovaralo bi vam da lakše pristupate datotekama, pravite rezervne kopije podataka ili organizujete svoj rad. Dvadeset načina da Windows pruži više i kako to da uradite jeste Tema septembarskog broja.

Novi proizvodi: donose Najbolje digitalne SLR fotoaparate po nižoj ceni, CreativVado za video zapise „na brzaka“,kao i Gmail dodatke.

Prikaz 32 zvučna sistema, Dva nova Dellova prenosiva računara, SyncMaster 2233 BW Samsungovog monitora, Canonovog malog i brzog skenera, Dva nova Nikonova fotoaparata iz različitih klasa – to je Prikazani hardver sa domaćeg tržišta koji smo spremili za vas u septembru.

Prikazani softver ovaj put je Program SecurityGateway za Exchange/SMTP servere, Nova verzija Adobe-ovog Acrobata.

Elektronske knjige su sve privlačnije, Sony PlayStation kao blu-ray plejer, Virtuelno poslovanje i nezaobilazne Igre su ovaj put deo Multimedije.
 
Unapredite čitač Weba pomoću softvera Greasemonkey, Šaljite SMS poruke sa računara, Vratite izgubljene dokumente u Windows Visti – sve ovo možet uz pomoć Malih saveta.

Izvucite maksimum iz svog prenosivog računara, Na bojnom polju jezika informacionih tehnologija, Superkompjuterska „ptica trkačica“, Laž kao stilska figura. Ovo su samo neki od naslova koje možete pročitati u septembarskom broju Mikra.

Kao i uvek tu su IT Razglednica, Vodič za kupovinu, kolumna Širom otvoreno i nezaobilazni Mikro DVD koji i ovog puta donosi – antiviruse, uslužne programe, multimediju i još mnogo zanimljivosti.

Septembarski broj Mikra je na kioscima, a pretplata je najbolji način da sebi omogućite da pre prvog u mesecu čitate novosti iz Mikro sveta –

Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*