Mikro – Oktobar 2009


Mikro - Oktobar 2009Dragi čitaoci i oni koji ćete to postati, novi Mikro je u prodaji, a u ovom broju saznajte Kako izbeći nevolje na Facebooku i Twiteru – preduzmite praktične korake i kontrolišite sadržaj koji drugi mogu da vide.

A Tema ovog broja jeste kako da Izlečite svoj hardver. Šta bi trebalo da uradite kada se neki od vaših uređaja nađe u problemu – prospete kafu na laptop ili kako da instalirate jeftine baterije u iPod i tako ga spasite od prevremene penzije.

Test poslovnih konfiguracija dostupnih na našem tržištu jeste glavna tema Prikazanog hardvera, a tu su još i prikazi  Lenovo prenosivih računara, S10e i ideaPad U350, Altijeva Platinum serija, Gigabytova matična ploča MA 785GMT-UD2H, AMD-ov procesor Athlon II X4620, Samsungov monitor SyncMaster F2380 i to nije sve. Pisali smo i o grafičkim karticama ,eksternim diskovima, Novim Canonovim štampačima, Olympusovim fotoaparatima, tastaturama koje su otporne na vodu i ni to nije sve, a nešto otkrijte i sami.

U ovom broju Multimedija donosi priče o Sajmu elektronike široke potrošnje IFA 2009, o Proizvođačima diskova na tržištu medijskih plejera, kao i kako se Kindl DX, Amazonov e-čitač, pokazao u praksi.

U Novostima smo pisali o dobrim i lošim osobinama Windowsa 7, kao i o neizvesnostima na koje možete računati. Papreno skup SSD disk kompanije OCZ – nova tehnologija po paprenoj ceni; GoogleWave – nekoliko mrežnih aplikacija kao jedna alatka i Spravice koje olakšavaju putovanje.

I U Novim proizvodima su SSD diskovi na glavnoj sceni – veliki kapacitet, bolje perfomanse, diskovi zasnovani na flash memoriji; po nešto i o Novom myTouch 3G-u i korisnim funkcijama koje pruža, HTC Touch Pro-u 2, impresivnim novim alatkama Page Plus X4, HP-ovom LCD monitoru; Prepravkama višenamenskih uređaja, ali i još po nešto.

MALI SAVETI su kao i u vek tu da pomognu  pa pošto je došlo vreme Internet TV-a i kako možete uštedeti novac na televizijskoj zabavi. Tu je i savet Kako da uštedite vreme manje kucajući; Radite efikasnije u Outlooku; Stabilizujete sliku digitalnog fotoaparata, otkrijete da li je vaš računar inficiran.

Vodič kroz Web donosi niz zanimljivih lokacija i priču o dodeli nagrada Webby, koje mnnogi nazivaju oskarima za Internet.. Tu su i sve ostale rubrike na koje ste navikli i koje su i u ovom broju donele puno zanimljivosti.

Mikro DVD čiji sadržaj možete pronaći na adresi www.mikro.rs/disk, donosi šerver i freever verzije raznoraznih programa; Igrice; Standardne programe kao i dopune za antivirus pakete i poboljšanja za Windows okruženja.

Budite spremni za budućnost Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*