Mikro – oktobar 2008


Mikro - oktobar 2008OKTOBARSKI broj Mikra je u prodaji.

Želite više od svog računara, mobilnog telefona, Wi-Fi mreže i drugih uređaja? Na praktičan način naš vodič će vam pokazati kako da svoju opremu učinite bržom, snažnijom i svestranijom. Osnažite hardver je Tema oktobarskog broja.

Vrhunski programi za čuvanje podataka, Casiov aparat kao stvoren za YouTube, Dellov uglađeni PC Studio Hybrid, kao i Pinnacle Studio 12 koji dodaje Blue-ray na YouTube su Novi proizvodi u oktobru.

Veliki test grafičkih kartica sa domaćeg tržišta, Prenosivi računar Amilio Pa 3515 kompanije Fujitsu Siemens, HP-ov štampač Photosmart P 636 za vrhunske fotografije, Olympusov profesionalni fotoaparat E520 za amatere… To nije sve –  za vas smo testirali i prikazali još zanimljivog hardvera i sve to vas čeka u rubrici Prikazani hardver.

Prikazani softver je Web aplikacija za pravljenje prezentacija i MDaemon Email Server for Windows v10.0.

O Sajmu audio, video i potrošačke elektornike IFA 2008, Lightroom-u 2 čitajte u rubrici Multimedija.
 
Kako da ćaskanju dodate ličnu notu, preuredite Vistu tako da izgleda kao XP, kalibrišete sliku na televizoru, bezbedno razmenite Googlove tabele je ono čime smo se bavili u rubrici Mali saveti.

Dok igla grebe vinil, IDEA 2008 i Mali brat su neki od naslova koje možete pronaći u ovom oktobarskom broju Mikra.

Kao i uvek tu su IT Razglednica, Vodič za kupovinu, kolumna Širom otvoreno i nezaobilazni Mikro DVD koji i ovog puta donosi – antiviruse, uslužne programe, multimediju i još mnogo zanimljivosti.

Oktobarski broj Mikra je na kioscima, a pretplata je najbolji način da sebi omogućite da pre prvog u mesecu čitate novosti iz Mikro sveta.

Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*