Mikro – novembar 2008


Mikro - novembar 2008NOVEMBARSKI broj Mikra je u prodaji.

Sto izuzetno korisnih Web lokacija jeste Tema novembarskog broja. Pretražili smo ogromno prostranstvo Weba u potrazi za lokacijama koje će vam istinski pomoći da nešto obavite. Pogledajte prikazane lokacije i shvatićete da smo izabrali zaista nezamenjljive.

Osam najboljih predloga za kupovinu hardvera u svakoj od tehnoloških kategorija, Bitka crnih poslovnih telefona, Motorolin prilagodljivi Rokr E8 su neki naslovi koje možete čitati u rubrici Novi proizvodi u novembru.

Test mlaznih štampača ili kako je naš kolega rekao Poslednji mohikanci jesu glavna tema Prikazanog hardvera novembarskog broja. Pored ove "zastarele tehnologije" TESTIRALI SMO Samsungov monitor SyncMaster 2263DX, Toshibin prenosivi računar Qosmio, Xeroxov višenamenski uređaj Phaser 3635 MFP, tastature kompanije EasyTouch ali i još po nešto.

Od Prikazanog softvera tu su nove verzije popularnog programa za crtanje CorelDRAW, nova verzija popularnog programa za arhiviranje datoteka, a možete naučiti i programiranje uz pomoć programa Alice.

Sajam fotografije i fotografske opreme Photokina 2008, USB tjuneri omogućavaju HDTV na računaru, Sony prihvatio tehnologiju Tru2Way – ovo su neki od naslova tekstova novembarske Multimedije.
 
Mali saveti vam donose Dvanaest Vistinih funkcija koje možete da isključite, kako da Učetvorostručite zabavu sa četiri monitora ili Pokrenete Windows XP u Visti.

Stabilizovanje slike, Inteligentni univerzum, Saradnja preko Interneta, Softver kao usluga, Kako do Web prodavnice – ovo su neki od naslova novembarskog broja Mikra.

Kao i uvek tu su IT Razglednica, Vodič za kupovinu, kolumna Širom otvoreno i nezaobilazni Mikro DVD koji i ovog puta donosi – antiviruse, uslužne programe, multimediju i još mnogo zanimljivosti.

Novembarski broj Mikra je na kioscima, a pretplata je najbolji način da sebi omogućite da pre prvog u mesecu čitate novosti iz Mikro sveta.

Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*