Mikro – mart 2009.


Mikro - mart 2009.Dragi naši, novi Mikro je u prodaji i u martu vam donosi:

Tema broja jesu Visokorizične bezbedosne pretnje. Svi oni koji koriste društvene mreže, čitače Weba, javne računare ili mobilne telefone pretpostavljaju kolika je opasnost ili su već postali žrtva napada na računar, računa u banci, privatnosti, … Predstavljamo vam 17 najčešćih pretnji i načine da se od njih odbranite.

Veliki test igračke opreme sa domaćeg tržišta Vol. 2 jeste glavna tema Prikazanog hardvera, a pored volana i džojstika tu je i prikaz Samsungovog monitora, novog bizhub uređaja kompanije Konica Minolta, Epsonovog projektora vrhunskih karakteristika, TV kartica dugačkog imena, mrežna oprema TP-Link-a, ali i još po nešto.
Kada je softver u pitanju tu je novi Plan Plus 10, kao i nova verzija englesko-srpskog enciklopedijskog rečnika.

U martu u Multimediji možete čitati o "Softveru na zahtev" za uspešno poslovanje, Canonovom fotoaparatu PowerShot A 480 i DVD kameri DC 400, kao i o najnovijim Igrama.

A Novosti donose Deset načina za ubijanje vremena na Webu, novi OS za Palm Pre koji stupa u rat pametnih telefona, Nove TV tehnologije koje osvajaju vašu dnevnu sobu, kako da olakšate održavanje sastanaka na mreži uz pomoć Fuze meetinga kao i o ovogodišnjem Career Daysu.

Od Novih proizvoda možete očekivati upoznavanje sa Prenosivim čuvarima podataka koji štite vaše datotetke, predstavljanje HP-ovog Mini 2140 – poboljšanog ali skupog Internet računara, kao i o novom Sonyevim prenosivim računarom – skupom poslovnom multimedijalnoj mašini. Tu je i TuneUp Utilities koji nudi laku optimizaciju računara, SiteAdvisor koji dodaje alatke za bezbednije pretraživanje. Kada biste mogli da sastavite prenosivi računar od komponenti – šta biste smislili? Pogledajte naš izbor

MALI SAVETI, rubrika koja je verovatno najdraža našim čitaocima ovom prilikom donosi  Deset trikova za obezbeđenje računara, korisne besplatne lokacije kao i kako da snimite zvuk studijskog kvaliteta.

Vodič kroz Web i ovog meseca daje prikaz velikog broja interesantnih domaćih i stranih lokacija, IT razglednica donosi nove i interesantne slike i priče iz Sveta. Tu su i sve ostale rubrike na koje ste navikli i koje su i u ovom broju donele puno zanimljivosti, ali o njima ćete morati da pročitate u novom MIkru.

Na kraju Mikro DVD vam donosi šerver i freever verzija raznoraznih programa, igrica, standardnih programa kao i dopune za antivirus pakete i poboljšanja za Windows okruženja.

Budite spremni za budućnost Čitajte MikroVesti i naravno
Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*