Mikro Maj 2009


mikroNovi Mikro je u prodaji, a u maju čitajte o Najboljim besplatnim programima i uslugama.

Do sada ste se verovatno već upoznali sa morem besplatnih mrežnih aplikacija i usluga. Zato smo mi pretražili skrivene dragulje o kojima ćemo svi govoriti do kraja godine, pa jeto i zaslužno Tema majskog broja.

Ovog puta smo za vas testirali laserske štampače, ali i Linksysove uređaje za bežično umrežavanje, Deskovu vrhunsku konfiguraciju, Samsungove hard diskove. Ovo je samo deo Prikazanog hardvera, jer smo imali prilike da bacimo pogled i na zanimljive torbe za prenosive računare, Chieftecovo igračko kućište, Web kamere, Western Digitalov multimedijski uređaj, i …. Ni to nije sve.

Multimedija se bavi starim formatima koji su sada u novom ruhu, DVD/DivX plejerima kompanije Xwave i naravno igricama.

A Novosti ovaj put o Deset novih postupaka za pretraživanje Weba; Pet potencijalnih Microsoftovih Web usluga; o Prvom masovnom napadu Internet crva, koji je zarazio milione računara širom sveta; o kompaniji Enel PS; Canonovom biznis forumu, …

Od Novih proizvoda tu je predstavljanje e-čitača – Amazon protiv Sonya; Samsungov Memoir – fotoaparat sa telefonom; Praktični skener za digitalizovanje dokumenata u hodu; kakvo je krstarenje Webom sa Safari 4 beta verzijom applovog najnovijeg čitača Weba za Windows i Mac, ali i kakve su muke sa otkrivanjem špijunskog softvera.

MALI SAVETI pomažu da instalirate i obnovite Windows; Nastavljamo sa tehnikama bezbednog Web programiranja, ali vam i pomažemo da promenite datume na digitalnim fotografijama.

Vodič kroz Web i ovog meseca daje prikaz velikog broja interesantnih domaćih i stranih lokacija; IT razglednica donosi nove i interesantne slike i priče iz Sveta. Tu su i sve ostale rubrike na koje ste navikli i koje su i u ovom broju donele puno zanimljivosti.

Na kraju Mikro DVD vam donosi šerver i freever verzije raznoraznih programa; Igrice; Standardne programe kao i dopune za antivirus pakete i poboljšanja za Windows okruženja.

Budite spremni za budućnost Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*