Mikro – Jun 2008


Mikro - Jun 2008JUNSKO izdanje časopisa Mikro je u prodaji. 

Tema JUNSKOG broja je dvadeset dva saveta da sve što radite uradite brže – bilo da pravite kreativne MP3 datoteke ili internet dnevnik, ili već neki od sličnih neophodnih poslova kao što su pravljenje rezervnih kopija podataka.

U Novim proizvodima predstavljamo uređaje za skladištenje podataka na mreži, Norton 360 – Symantecov programski paket za zaštitu, Canonov fotoaparat – pristupačan i pogodan za decu, kao i HP-ov štampač OfficeJet H470 – namenjen onima koji često putuju.

Prikaz hardvera u ovom broju donosi Test 39 monitora sa domaćeg tržišta, TV karticu za Vistu, pametni mobilni telefon iPAQ kompanije Hewlett-Packard, test SLR fotoaparata, projektor kompanije Sanyo i još po nešto.

Prikazani softver ovog junskog broja jeste Srpski znakovni rečnik, Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Ovaj put u Mobilnim uređajima čitajte o Desantu na iPhonove,i o Palm Treo-u 750. Tu su i Nezaobilazni programi za mobilne uređaje i kako bezbedno plaćati preko mreže mobilnim telefonom.

Multimedija vam pomaže da sa malo „kopanja“ po Internetu dođete do besplatne muzike, upoznaje vas sa Panasonicovim navigacionim sistemom Strada – F, pišemo o lansiranju japanskog satelita za brzi Internet, o činjenici da Media Center Extender dobija Draft-N Wi-Fi ali i o Acer predstavljanju prenosivih računara za multimediju.

Terahercno računarstvo, Macovi se uklapaju u PC kancelariju, IT u visokom obrazovanju Srbije – to su neki od naslova zanimljivih članaka junskog Mikra.

Sklopite multimedijski računar, obavite kontrolu korisničkih naloga u Visti, ubrzajte krstarenje Internetom – ovo i još ponešto uradite uz pomoć Malih saveta.

Kao i uvek tu su IT Razglednica, Vodič za kupovinu, kolumna Širom otvoreno i nezaobilazni Mikro DVD koji i ovog puta donosi – antiviruse, uslužne programe, multimediju, Linux i još mnogo zanimljivosti  .

Novi Mikro je na kioscima, a putem pretplate omogućujete sebi da pre prvog u mesecu čitate novosti iz Mikro sveta –

Pretplatite se i uživajte!

Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*