Mikro jul-avgust u prodaji


 

Mikro jul-avgust 2009Novi Mikro je u prodaji, a Tema ovog letnjeg dvobroja jeste 38 načina da unapredite rad na računaru.

Tehnologija napreduje i trebalo bi da nam olakšava život, ali to nije uvek tako – za življenje u stanju neprestane tehnološke opterećenosti nudimo rešenje. Saveti koje smo pripremili pomoći će vam da: pametnije putujete, uštedite novac, sačuvate vreme i trud, otklonite probleme s računarom, uredite radni prostor, zaštitite računar i podatke i upravljate multimedijom.

Test letnjih spravica, dodatne opreme i sitnica jeste tema broja, a za vas smo testirali i: Lenovo radnu stanicu ThinkCenter M58p, Epsonov i HP-ov multifunkcijski uređaj, Mustekov skener ScanExpress A3 USB 1200 Pro, Grafičke kartice GeForce GTX 295 iz Gainwarda i Radeon HD 4770, ali i referentnu graf karticu  iz kompanije XFX. Tu su i Logitechove tastature, ali i "mermerni" miš. Ovo je samo deo opreme koju smo testirali za vas.

U Multimediji ovaj put o Kupovini legalne digitalne muzike bez autorskih prava, Kratak vodič kroz digitalnu kablovsku televiziju, Prenosivi TV tjuner, kao i o HP-ovom predstavljanju usluge Halo Webcasting.

U Novostima brzinski test Windows 7 protiv Viste, Noviteti u Windowsu 7 RC, Integracije u svetu integrisanih tehnologija. Microsoft je održao manifestaciju "Dan rasta", Eunet predstavio novu uslugu Eunet Phone, Intervju sa predsednikom JISA-e Đorđem Dukućem a povodom održanog kongresa u Herceg Novom. I još po nešto …

U Novim proizvodima čitajte o Najboljim digitalnim fotoramovima.

MALI SAVETI vam ovaj put pored 4. dela o Tehnikama bezbednog programiranja, pomažu da naučite da ažurirate softver kao i da starom računaru podarite nov život.

Vodič kroz Web ovaj put o činjenici da je Facebook popularniji od portala Myspace, lokacije koje su prikazane u znaku su Međunarodne godine astronomije a tu je i Intervju sa Nikolom Bulj, osnivačem književne web lokacije Eniaroyah. IT razglednica donosi nove i interesantne slike i priče iz Sveta. Tu su i sve ostale rubrike na koje ste navikli i koje su i u ovom broju donele puno zanimljivosti.

Na kraju Mikro DVD vam donosi šerver i freever verzije raznoraznih programa; Igrice; Standardne programe kao i dopune za antivirus pakete i poboljšanja za Windows okruženja.

Budite spremni za budućnost Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*