Mikro – Jul-Avgust 2008


MikroJulsko-Avgustovski dvobroj Mikra je u prodaji.

Sto najboljih proizvoda godine – Mrežni video, Lagan ali snažan prenosivi računar, Inovativni telefoni, Digitalni fotoaparati su samo deo Teme ovog letnjeg dvobroja . Ovogodišnji tehnološki dragulji doprinose produktivnosti, umreženosti i zabavi – mišljenje je urednika i čitalaca PC Worlda.

U Novim proizvodima čitajte o Najboljim poslovnim prenosivim računarima, WordPerfect Offic-u, kao i o Western Digitalovom disku VelociRaptor koji je daleko odskočio po svojoj brzini i nadmašio rivale sa do sada najboljim karakteristikama.

Prikaz letnjih IT „igračaka“, Džepni prevodioci, Asus multimedijski prenosivi računar M 50SV, HP-ov prenosivi računar Compaq 6730b, Samsungov višenamenski uređaj SCX-4300 i štampač ML-1640 su samo deo Prikazanog hardvera.

O GFI MailEssentials 12, Programskim jezicima Adobe Flexa, kao i o program za izradu jednostavnih animacija možete čitati u Prikazanim softverima.

U Julsko Avgustovskom Mikru u Mobilnim uređajima pisali smo o Motoroli RAZR2 V9 kao i o novim uređajima koje veliki proizvođači predstavljaju tokom leta.  Tu su i Nezaobilazni programi za mobilne uređaje.

Multimedija se bavi Najboljim opcijama za gledanje filmova velike definicije.

Anatemisani Internet, Windows XP je mrtav, živeo Windows XP, Idemo na Mars, IT Olimpijada, Kablovski Internet u Srbiji – to su neki od naslova zanimljivih članaka ovog letnjeg Mikra.

Organizujte se pomoću Besplatnih mrežnih alatki, Uklonite „smetnje“ s fotografija, Izaberite video kameru za budućnost – sve ovo ali i još ponešto je moguće uz pomoć Malih saveta.

Kao i uvek tu su IT Razglednica, Vodič za kupovinu, kolumna Širom otvoreno i nezaobilazni Mikro DVD koji i ovog puta donosi – antiviruse, uslužne programe, multimediju i još mnogo zanimljivosti.

Letnji dvobroj Mikro je na kioscima, a putem pretplate omogućujete sebi da pre prvog u mesecu čitate novosti iz Mikro sveta –

Uživajte u letu i čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*