Mikro – februar 2009.


Mikro - februar 2009.Februarski Mikro je u prodaji, a evo i šta vam donosi.

Tema broja jesu Brza rešenja za uobičajene probleme s računarom. Muče vas "mrtve" komponente, jogunasti Windows i aplikacije koje odbijaju saradnju? Predlažemo lake popravke hardvera, rešenja za softverske probleme i brza podešavanja koja će vratiti vaš računar u punu formu.

Veliki test igračke opreme sa domaćeg tržišta jeste glavna tema Prikazanog hardvera, a tu je i računar Dragon GX2, Canonov višenamenski uređaj, Epsonov multifunkcijski štampač, Nikon D90 i još po nešto.

Multimedija u februaru donosi utiske sa sajma CES 2009 – u znaku krize i optimizma, Najčudnije prizore iz Second Lifea, Canonov kamakorder Legria HV 40 kao i Canonov SD flash kamakorder, ali i A vampire Story.

U NOVOSTIMA i NOVIM PROIZVODIMA mnoštvo zanimljivih tema, pa smo tako u Novostima pisali o Probnoj verziji SP2 za Windows Vistu, Uređajima Android iz Asusa i Sony Ericssona, Zašto su traženi polovni računari, Kako je Facebook Connect osuđen na uspeh ali i o Gigasetu. Novi proizvodi donose sveže informacije o Operativnim sistemima za pametne telefone, Mini-kamerama koje olakšavaju snimanje HD videa, HP-ovom prenosivom računaru HDX18, ali i o osnovnim karakteristikama GPS uređaja i pojedinostima na koje treba da obratite pažnju pri kupovini.

MALI SAVETI kao i uvek donose zanimljivosti koje život znače, a to bi ovog puta bilo 15 tajni drumskih ratnika, kako napraviti rezervnu kopiju podataka na Mreži, tehnike bezbednog Web programiranja i to nije sve – februarski Mikro će vam otkriti još mnogo toga.

Vodič kroz Web i ovog meseca daje prikaz velikog broja interesantnih domaćih i stranih lokacija, IT razglednica donosi slike i priče od kojih će vam stati dah, umesto rubrike Širmom otvoreno od februara u Mikru vam donosimo još jedan Lični stav – naša saradnica ima stav o ljubavi na Internetu. Tu su i sve ostale rubrike na koje ste navikli i koje su i u ovom broju donele puno zanimljivosti, ali o njima ćete morati da pročitate u novom Mikru.

Na kraju, Mikro DVD vam i ovog meseca donosi puno šerver i friver verzija raznoraznih programa, igrica, standardnih programa kao i dopune za antivirus pakete i poboljšanja za Windows okruženja.

Budite spremni za budućnost čitajte Mikro Vesti i naravno
Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*