Mikro – decembar 2008


Mikro - decembar 2008DECEMBARSKI broj Mikra je u prodaji.

Ultra mali računari koji staju na jedan čip, baterije što se pune bez kablova, televizori koji reaguju na svaki vaš gest su samo deo Tehnologija budućnosti a to je Tema decembarskog broja.

Novi mini prenosivi računari, jeftiniji od 500 dolara, Adobeov paket CS4 je proširen novim mogućnostima i ima poboljšano radno okruženje, Unidocsov softverski sistem za upravljanje poslovnim dokumentima, kao i telefon G1 – prvi telefon sa Google-ovim operativnim sistemom Android. Sve ovo su proizvodi o kojima možete čitati u rubrici Novi proizvodi u decembru.

Prikazani hardver ovog decembra jesu projektori sa domaćeg tržišta, omaleni Toshibin prenosivi računar, prenosivi računar kompanije Lenovo, DDR3 Mustang memorija, Samsungov monitor SyncMaster 2343 NW, Chieftecova kućišta, Digitalni ram za fotografije SPF-105P, Canonov fotoaparat Ixus 90IS, prenosivi GPS uređaji Garmin Mobile XT ali i još po nešto.

Microsoft priprema scenu za Windows 7, MacBook u kućištu od aluminijuma, Cisco Expo 2008, Datum 2008, IBM konferencija – ovo su Novosti o kojima smo vam pisali u ovom broju.

Mali saveti vas donose kako da zaustavite neželjene poruke, Očistite senzore na digitalnom SLR fotoaparatu kao i pet dodatnih saveta za podešavanje baze Registry.

RNK računari, KDS u Srbiji, Analogni raj u digitalnom okruženju su još neki od naslova ovog decembarskog Mikra.

Kao i uvek tu su IT Razglednica, Vodič za kupovinu, kolumna Širom otvoreno i nezaobilazni Mikro DVD koji i ovog puta donosi – antiviruse, uslužne programe, multimediju i još mnogo zanimljivosti.

Decembarski Mikro je na kioscima, a pretplata je najbolji način da sebi omogućite da pre prvog u mesecu čitate novosti iz Mikro sveta.

Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*