Mikro – april 2009.


Mikro - april 2009.Novi Mikro je u prodaji, a u aprilu vam donosi:

Smanjenje troškova je nešto o čemu se ovih dana stalno priča, pa u ovom aprilskom Mikru možete pročitati 31 savet kako da smanjite troškove za tehniku. Ova Tema broja pomoćiće vam da za novac koji ste planirali da uložite u tehnologiju dobijete najviše što možete.

Od Prikazanog hardvera tu su prenosivi računari sa domaćeg tržišta, matične ploče Blood Iron i LanParty kompanije DFI, treći deo testirane igračke opreme, Samsungov monitor SyncMaster P2270, ali i još mnogo toga.

Multimedija donosi utiske sa CeBita 2009 koji je takođe prošao u znaku krize; tu su i nove Igre kao i priča o kompaniji LucasArts.

U Novostima ovaj put Deset važnih Web lokacija u 2009.-oj, Nova Chieftecova kućišta, Gigabyte Overclocking, Telenorov Internet, Asusov Eee Box ali i još po nešto.

U Novim proizvodima možete čitati o univerzalnom svenamenskom prenosivom računaru koji će zadovoljiti vaše potrebe; Koji je LCD monitor najprimereniji vašim potrebama; o 480-jezgarnoj bombi, nVidijienoj grafičkoj platformi GTX 295, ali i o Western Digitalovom disku o 2 TB.

MALI SAVETI ovaj put vam pružaju pomoć pri kopiranju podataka sa starog diska na novi, savetuju kako da bezbedno upravljate e-poštom ali i kako da podesite računare sa XP-om da se automatski pokreću.

Vodič kroz Web i ovog meseca daje prikaz velikog broja interesantnih domaćih i stranih lokacija, IT razglednica donosi nove i interesantne slike i priče iz Sveta. Tu su i sve ostale rubrike na koje ste navikli i koje su i u ovom broju donele puno zanimljivosti, ali o njima ćete morati da čitate u novom MIkru.

Na kraju Mikro DVD vam donosi šerver i freever verzije raznoraznih programa; Igrice; Standardne programe kao i dopune za antivirus pakete i poboljšanja za Windows okruženja.

Budite spremni za budućnost Čitajte Mikro!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*