Microsoft Office Live testiranje


Microsoft Office LiveMicrosoft nudi besplatno testiranje Office 2007 paketa preko interneta. Naime prateći uspeh Office 2007 bete koja je lansirana prošlog meseca, Microsoft je ponudio korisnicima šansu da testiraju novi Office , a da prilikom toga ne moraju da ga downlouduju i instaliraju na svoj računar.

Naime čitav Office paket je postavljen na internetu i sadrži sve programe i aplikacije (Exel, Accses, Word, Publisher, Powerpoint, Project i Outlook) koje će sadržati novi Office 2007. "Testeri" će moći da lutaju po aplikacijama koristeći Internet Explorer i igrati se sa datim uzorcima. Microsoft nije opremio sistem samo sa Office client aplikacijama, već i sa serverom preplavljenim raznim podacima želeci time da dokaže funkcionalnost svog novog programa. Alternativno možete da pratite korak po korak uputstva od 18 tutorijala koji ce vam pomoći da se bolje snadjete u novom Office paketu.

Ukoliko ste zainteresovani i želite i sami da isprobate novi Office Live, ovih stopa trknite na zvanični sajt . Da li će Office Live doneti revoluciju u današnjem poimanju programa i načinu upotrebe, videćemo…

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*