Metro: Last Light neće imati multiplayer


Studio 4A Games iz Ukrajine je na ovogodišnjem E3 sajmu iznenadio svoje fanove sa vešću da će nastavak njihove veoma uspešne igre Metro 2033 u sebi imati i multiplayer. Nažalost (ili na sreću), to obećanje neće biti ispunjeno.

Oficijalni blog ovog studija je sa žaljenjem objavio vest da će Metro: Last Light biti totalno fokusiran na singleplayer. Na taj potez su se odlučili zbog utisaka fanova koji apsolutno nisu želeli da pravljenje multiplayera dovede do pada kvaliteta singleplayer kampanje, a i sam studio nije imao dovoljno ljudstva i resursa da napravi kvalitetne multiplayer modove. Čim po postalo očigledno da maleni tim neće moći da napravi multiplayer koji odgovara današnjim visokim standardima igračke industrije, sve ruke su bile prebačene na pravljenje što bolje kampanje za jednog igrača.

Ovaj potez će sigurno obezbediti da Metro: Last Light dobije još bolju i zanimljiviju SP kampanju, ali nadamo se da će nam neki novi nastavak ili eventualni DLC paket doneti mogućnost igranja multiplayera u ovom veoma unikatnom univerzumu.

Kad izlazi?

Metro: Last Light će se pojaviti u prodaji tokom prvog kvartala 2013 godine na PC, Playstation 3 i Xbox 360 sistemima.

Trejler

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!
  • Binance创建账户
    Binance创建账户

    Your comment is awaiting moderation.

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*