Meridian Super Liga Patch v1 za PES5


Tim sajta www.pesoholichari.com predstavlja jedinstveni dodatak za Pro Evolution Soccer 5. Radi se o patch-u, koji u igru ubacuje celu domaću Meridian Super Ligu, pri tom zamenivši postojeću Francusku, čiji najbolji klubovi ostaju sačuvani i prebačeni u "rest of world" grupu.

Meridian Super Liga Patch Meridian Super Liga Patch Meridian Super Liga Patch

Merdian Super Ligu sačinjavaju svih 16 ovogodišnjih prvoligasa + četiri tima iz Prve lige Srbija: Mladost Apatin, Čukarički Stankom, Mačva Šabac i CSK Čelarevo, njihove originalne dresove, navijačke zastave i navijačke pesme za Crvenu Zvezdu i Partizan.

Da bi celokupan utisak bio bolji, pozadinske slike glavnog, kao i svih ostalih menija su promenjeni (naravno ubačene su slike sa motivima naše reprezentacije), kao i pozadinska muzika, koju čine navijačke pesme Srbije i Crne Gore.

Meridian Super Liga Patch Meridian Super Liga Patch Meridian Super Liga Patch

Ovaj patch je drugi projekat tima www.pesoholichari.com , koji nastavlja da okuplja sve domaće (a i strane) zaljubljenike u Konamijeve fudbalske simulacije.

Meridian Super Liga patch prestavlja nezaobilazan dodatak za sve ljubitelje ove sportske simulacije, a možete  ga preuzeti odavde (44MB)

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!
  • aca
    aca

    pozz…

    da li mozete da postavite negde patch za pes 5

    hvalaaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*