Nova završnica za Mass Effect 3


Posle velike pobune fanova Mass Effect franšize da je njen treći deo imao ekstremno nezadovoljavajuć i loše objašnjen kraj, studio Bioware je popustio pred pritiskiom i svečano obećao da će ovoga leta izdati besplatan DLC paket.

Novi DLC će bolje prikazati završnicu igre i igračima ponuditi mnogo više informacija o uticajima koje je ova završnica imala na galaksiju.

Taj dan je najzad došao (barem za Xbox 360 korisnike, PC i PS3 igrači će morati sačekati koji dan ili nedelju) i uskoro svi koji su i dalje željni da saznaju nešto više o ME3 završnici mogu to da urade, ali po rečima Bioware-a kraj neće biti značajno promenjen i neće svi biti zadovoljni, čak i posle ovih novih cinematika.

Svo ovo nezadovoljstvo fanova je definitivno imalo uticaja i na razvoj DLC paketa, koji su za razliku od prošlog dela igre bili totalno orijentisani na multiplayer.

Veoma je očigledno da Bioware nije hteo da pravi singleplayer DLC misije dok ne reši pitanje kontraverzne završnice u glavnoj singleplayer kampanji.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*